Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna? Mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
A párommal már 2 éve együtt vagyunk, néha szoktunk képeket nézegetni a számítógépén, nagyon sok kép van rajta, többek között a volt barátnőjéről is van egy csomó kép, szóval már ezelőtt egy éve is mondtam neki hogy zavar hogy őrizgeti a képeit, erre csak annyit mondott hogy nagyon sok képe van és nincs kedve, ideje kiválogatni, de majd igyekszik. A lényeg hogy még a mai napig is ott vannak a képek a gépén, és ez engem borzasztóan zavar, olyan kisebbségi komplexust érzek emiatt!:S
2013. máj. 14. 07:49
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
100%

Párom előtt egy komoly kapcsolatom volt, de az hosszú ideig tartott. Rengeteg mindent éltünk át együtt, szerencsére sok helyre eljutottunk, illetve a bulis korszakom is hozzá fűződik. Rengeteg képem van mindenféle emlékről. Nem töröltem ki őket. Miért? Az ex már csak ex, de jó lesz később, öregkoromban visszanézni, pl. azt, hogy bejártunk Spanyolországot egy nyáron barátokkal. És még ezer ilyen dolog.

Páromnak is vannak képei az exével, gyerekük is van, most azokat is törölje ahol hármasban vannak?

Mi értelme mindent törölni és széttépni? Ha én az exemre gondolnék állandóan vagy ő az övére akkor már régen rossz. Ez képek nélkül is menne, hidd el.

2013. máj. 14. 09:59
 42/53 anonim ***** válasza:

Nem zavar. A párom exe a kollégája volt (és azóta is az), gyerekekkel dolgoztak, rengeteg közös kép van pl. táborokból, foglalkozásokról. Hát aztán? Lesz is még, hiszen együtt dolgoznak. A kapcsolatuk évekkel a megismerkedésünk előtt végleg lezárult. De ha töröltetném is az összes képet, attól még ő emlékezne rá, hogy együtt volt a volt barátnőjével. És annak sincs jelentősége. Sokat tanult mellette, és most nem lenne ilyen jó a kapcsolatunk a bizonyos ex nélkül.

Ha mondjuk pucér/erotikus képek lennének, az már valószínűleg zavarna, megkérném, hogy rakja el őket egy külön mappába, ahol nem futok bele.

2013. máj. 14. 10:04
 43/53 anonim ***** válasza:
25 Semmi közöd ahhoz, hogy egy ember minek őrizgeti a multja fotóit. Semmi. Nem a te multad, hanem az övé, amihez neked közöd nincs.
2013. máj. 14. 10:31
 44/53 anonim ***** válasza:

nekem is vannak képeim az exeimről. közös képek, vannak olyanok is amin csak a pasi szerepel egyedül. a saját gépemen van, nem szoktam nézegetni, de attól még szép emlék.

azért szakítottam mindkét exemmel, mert nem működött, de nem tányérdobálós, üvöltözős veszekedés keretében.

a páromat sztem ez hidegen hagyja. nem szoktunk turkálni egymás gépében, lehet neki is vannak exes képei, de biztos vagyok benne, h engem szeret, szóval nem leszek féltékeny pár JPG-re :P

2013. máj. 14. 10:34
 45/53 anonim ***** válasza:
Mikor engem elhagyott a párom egy másik nő miatt, akkor mielőtt elköltözött töröltem a képeimet a gépéről, és amit hordott képet a tárcájában rólam, elkértem tőle. Kisebb vita volt ugyan belőle, de akkor már pont nem érdekelt. ahogy olvasom, szerintem jól tettem. Nem hiszem, hogy jó azzal a tudattal élni egy exnek, hogy nem csak őt de a képeit is kikukázzák.
2013. máj. 14. 10:45
 46/53 anonim ***** válasza:
64%

Jajj, komolyan: töröljek ki 4 évnyi családi karácsonyi képeket, mert rajta van? Töröljem ki a Párizsban készített képeimet, mert rajta van? Semmisítsem meg az egyik legjobb barátom esküvői videóját, mert rajta van? Az unokahúgom születésekor, amikor először láttam és fogtam a kezemben, mert rajta van? A diplomaosztós képeimet, mert rajta van? És még sorolhatnám. Négy év volt, és igen, csúnyán lett végem, mert elhagyott másért. Az a 4 év viszont tele volt fontos momentumokkal az életemben, amiben mind részt vett, és ezeket nem lehet soha elfelejteni képek ide vagy oda. Nem készült fotó, de Nagypapám temetésénél ő ölelt, ő volt a támaszom, amikor összeomlottam, ezt nem felejtem el soha. Az a szánalmas szerintem, ha valaki egy ilyen fontos momentumát az életének teljesen el akarja tüntetni.

Most gyerekünk van, házasok vagyunk, és most itt készülnek az emlékek. Az egyik nem zavarja a másikat. Én sok szempontból az exem miatt vagyok aki vagyok, akibe beleszeretett a férjem, akinek gyereket szültem. Ez így van rendjén!!! A te életed része is az exe, ha akarod, ha nem, mert alakított a párodon, és lehet, hogy egy szerethető tulajdonsága pont miatta lett. Nem tudhatod. Ha szeretitek egymást és bízol benne, akkor ne rágódj ezen. ha az exére akarna gondolni, akkor meg tudja tenni kép nélkül is!

2013. máj. 14. 10:55
 47/53 anonim ***** válasza:
42%
Nem mindegy, hogy milyen képek vannak a gépén. Lehet, hogy ez a 6 kép valami szex kép. Lehet hogy nyálazós smárolós mellfogós kép. Ez esetben nekem se esne jól.
2013. máj. 14. 11:08
 48/53 A kérdező kommentje:
Istenem!-.-" senki sem mondta h ezek csalàdi képek! Csak a csajról van kép, tehàt nem együtt vannak rajta! A csaj azokon a képeken szinte ruha nélkül pózól, egyesek néha annyíra okosnak akarnak làtszani!
2013. máj. 14. 11:29
 49/53 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Nem tűnt fel, hogy 5 oldalon át összesen 3!!!!!!!!!!!!!!!! olyan választ kaptál az 50-ből, ami szerint a féltékenységed normális?

Nem kellene talán elgondolkodnod, hogy nem neked van igazad?!

Egyébként nekem is vannak képek a hosszútávú kapcsolataimról, hiszen az életem részei voltak. A páromnak szintén. Nem érdekel, nem nézegetem őket. Egyszer megnéztük őket közösen, megállapítottam hogy szép nő volt az exe, ennyi! Kit érdekel? A múlt az múlt! Mi a francnak kellene féltékenynek lenni valamire, ami évek óta elmúlt?

2013. máj. 14. 11:48
 50/53 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem veszed észre, hogy úgy alakítod folyamatosan a történetet, ahogy az értelmes-érvelő válaszokra azzal vissza tudsz vágni azért, hogy bizonyítsd a hisztid igazát?

1, "nagyon sok kép van rajta, többek között a volt barátnőjéről is van egy csomó kép"- a csomó képből 6 db, külön álló mappában levő kép lett arra reagálva, hogy mennyi felesleges idő azokat kiválogatni. Kérdezem, ha ez így van, akkor miért nézegetitek a többi képpel? Ha tényleg külön mappában vannak szinte pucér, pózolós képek, akkor kötve hiszem, hogy a párod azokat megmutatta volna, vagyis te kutakodtál, amit szintén tagadsz.

2, Szó sem volt eddig arról, hogy milyen típusúak a képek, de azonnal előjössz azzal, hogy ezek pucér-pózolósak. Ha így lenne, akkor rögtön az elején írtad volna, hogy ez fáj neked. De nem, te csak azután hozod ezt fel, hogy emberek írják: azzal nincs gond ha közös képek megmaradnak, azzal már lenne, ha mondjuk erotikus, meztelen képek.

3, Elég gyerekes hozzáállás értelmes válaszokra annyit reagálni, hogy nagyokosnak képzeli magát a válaszoló. Lerí, hogy mennyire fiatal és gyerekes vagy még. Írod, hogy a párod veled tervez gyereket, esküvőt, akkor mit izgatod magad pár képen? Vagy annyira nem bízol benne, hogy bár ezt tervezi, mégis egy másik nő képeit nézegeti???

2013. máj. 14. 11:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!