Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna? Mit gondoltok erről?
Engem zavarna ha a képek közt lenne az exről kép.Nem töröltetném az tuti,de arra megkérném hogy tegye őket külön mappába.
Nekem is van az exemről kép,igaz az még papir formátumú,benne van a fényképalbumba,férjemnek a régi emlékei egy fiók alján hevernek.
Esetleg kérd meg hogy azokat a képeket amin az ex szerepel összegezze és tegye egy teljesen külön mappába.
Akik hisztérikának tartják a kérdezőt azok mit tennének abban a helyzetben ha mondjuk a családi videók közt ott sorakozna a polcon az exről készült videó?
Az én páromnak az összes volt barátnőjéről megvannak a képek, közös képeik.
Eszembe se jutna töröltetni vele az emlékeket. A múltjára nem vagyok féltékeny :) Nem zavar hogy ott van :)
Köszönöm A NORMÁLIS válaszolóknak a válaszát! nem ismertek, így nem értem mi alapján mondjátok hogy hisztis liba vagyok, de mindegy, sajnos a világ tele van rosszindulatú emberekkel akik mindenhova csak a mérgüket tudják fröcskölni! Egyébként abba a belegondoltatok már, hogy ha tényleg olyan lennék mint amilyennek beállítotok, akkor szerintetek velem lenne már lassan több mint két éve, és velem tervezne családot, gyereket, jövőt , stb??!
Tény és való hogy fiatal vagyok, én 20, ő harminc, nekem ő az első komoly kapcsolatom, sőt szinte mindenben ő volt az első.. Szóval szerintem érthető minimális féltékenység.
És egyébként ezt nem úgy kell elképzelni, hogy mindennap nézegetem, kutatgatok a képei után a gépén. És tulajdonképpen ha már itt tartunk nem is a kép idegesített fel igazából, hanem a mappa címe, ugyanis az a címe hogy : cica, az én képeimnek meg simán a teljes nevem:S szóval mindenki lehurroghat, de nézzetek már magatokba!!!!!!
66 %os
Azért neked sem ártana némi fogalom tisztázás!
Nem őrizgeti a képeit, hanem csak VANNAK neki képei az exéről, mint mindenkinek...
Az, ha féltve dugdossa és lopva nézegeti az egy tök más kategória.
De hogy ott vannak a számítógépén, ahol BÁRKI elérheti és megnézheti, ezt nem nevezném problémának.
Ha a kedves kérdezőt ennyire zavarja nyilván neki is ugyanannyi időbe kerülne kitörölni a képeket, mint a pasijának...de nyilván azért nem teszi, mert érzi, hogy nincs hozzá köze, joga...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!