Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna? Mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
A párommal már 2 éve együtt vagyunk, néha szoktunk képeket nézegetni a számítógépén, nagyon sok kép van rajta, többek között a volt barátnőjéről is van egy csomó kép, szóval már ezelőtt egy éve is mondtam neki hogy zavar hogy őrizgeti a képeit, erre csak annyit mondott hogy nagyon sok képe van és nincs kedve, ideje kiválogatni, de majd igyekszik. A lényeg hogy még a mai napig is ott vannak a képek a gépén, és ez engem borzasztóan zavar, olyan kisebbségi komplexust érzek emiatt!:S
2013. máj. 14. 07:49
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
51%
16-osnál a pont-ment is a zöldkéz neki:DD
2013. máj. 14. 08:44
 22/53 anonim ***** válasza:
21%

Engem zavarna ha a képek közt lenne az exről kép.Nem töröltetném az tuti,de arra megkérném hogy tegye őket külön mappába.

Nekem is van az exemről kép,igaz az még papir formátumú,benne van a fényképalbumba,férjemnek a régi emlékei egy fiók alján hevernek.

Esetleg kérd meg hogy azokat a képeket amin az ex szerepel összegezze és tegye egy teljesen külön mappába.

Akik hisztérikának tartják a kérdezőt azok mit tennének abban a helyzetben ha mondjuk a családi videók közt ott sorakozna a polcon az exről készült videó?

2013. máj. 14. 08:46
 23/53 anonim ***** válasza:
93%
Engem nem zavarna, hiszen ezek emlékek, élete része, kár lenne törölni. Amikor még nem volt számítógép és előhívott képeket rendeztük albumba, akkor se dobtuk ki a régi képeket /feltéve ha nagyon dühösek voltunk a szakítás miatt :-)/, olyan jó néha nézegetni képekben a múltunkat.
2013. máj. 14. 08:47
 24/53 anonim ***** válasza:
96%
Semmit. Ott volt. Eljegyzesi buliból készült videó. Mi a baj ezzel? Engem nem zavart. A múltja része. Ha valakit az ilyen zavar, ne kezdjen csak szuzzel. A ember azért kész olyan, amilyen, mert a múltja alakítja.
2013. máj. 14. 08:49
 25/53 anonim válasza:
15%
Ennyi képmutató válaszolót egy helyen. Itt ajnározzátok az exeteket, meg istenítitek, nyilvn van valami oka annak hogy csak az EX. Mert gondolom nem úgy működött a kapcsolatotok. Én például mindent töröltem ami az exemmel kapcsolatos volt, az összes képet, tárgyat kidobtam. Mivel csak az EX így semmi sükségem nincs arra,ami rá elékeztetne. Kedves válaszolók, nézzetek magatokba. Biztos hogy ti is kiakadnátok ha már x éve jártok a párotokkal és még mindig őrizgetné az ex képeit. Tök mindegy hogy nézi-e vagy sem. Akkor is MINEK ŐRIZGETI? Én sem tűrném ha a párom őrizgetné a volt barátnője képeit. A kérdező rta hogy 6 db képről van szó, nem pedig 100-ről. A 6db kép törlése nem vesz igénybe 2 percet. Nyugodtan hurrogjatok le, és mndjatok el minde féltékeny, hisztis libának.De nekem ez a véleményem.
2013. máj. 14. 08:52
 26/53 anonim ***** válasza:
81%

Az én páromnak az összes volt barátnőjéről megvannak a képek, közös képeik.

Eszembe se jutna töröltetni vele az emlékeket. A múltjára nem vagyok féltékeny :) Nem zavar hogy ott van :)

2013. máj. 14. 08:54
 27/53 anonim ***** válasza:
65%
25. Hogy jutsz egyáltalán oda, hogy Te az Ő képeid nézegesd mondjuk a saját gépén? Ez már nem a kutakodás kategória? Ezzel tuti kivered a biztit bármelyik pasinál. Látszik mennyire éretlenül gondolkozol Te is.
2013. máj. 14. 08:55
 28/53 anonim ***** válasza:
72%
Kedves 25! Vannak a világon értelmes emberek is, akik attól, hogy egy kapcsolat nem működött valamilyen okból, meg nem hordják el mindennek azt az embert, akit szerettek. A normalis ember nem dobálja ki az emlékeit, hanem megőrzi őket. Ha te kidob állsz mindent, akkor a probléma benned van.
2013. máj. 14. 09:02
 29/53 A kérdező kommentje:

Köszönöm A NORMÁLIS válaszolóknak a válaszát! nem ismertek, így nem értem mi alapján mondjátok hogy hisztis liba vagyok, de mindegy, sajnos a világ tele van rosszindulatú emberekkel akik mindenhova csak a mérgüket tudják fröcskölni! Egyébként abba a belegondoltatok már, hogy ha tényleg olyan lennék mint amilyennek beállítotok, akkor szerintetek velem lenne már lassan több mint két éve, és velem tervezne családot, gyereket, jövőt , stb??!

Tény és való hogy fiatal vagyok, én 20, ő harminc, nekem ő az első komoly kapcsolatom, sőt szinte mindenben ő volt az első.. Szóval szerintem érthető minimális féltékenység.

És egyébként ezt nem úgy kell elképzelni, hogy mindennap nézegetem, kutatgatok a képei után a gépén. És tulajdonképpen ha már itt tartunk nem is a kép idegesített fel igazából, hanem a mappa címe, ugyanis az a címe hogy : cica, az én képeimnek meg simán a teljes nevem:S szóval mindenki lehurroghat, de nézzetek már magatokba!!!!!!

2013. máj. 14. 09:02
 30/53 anonim ***** válasza:
68%

66 %os

Azért neked sem ártana némi fogalom tisztázás!

Nem őrizgeti a képeit, hanem csak VANNAK neki képei az exéről, mint mindenkinek...

Az, ha féltve dugdossa és lopva nézegeti az egy tök más kategória.

De hogy ott vannak a számítógépén, ahol BÁRKI elérheti és megnézheti, ezt nem nevezném problémának.

Ha a kedves kérdezőt ennyire zavarja nyilván neki is ugyanannyi időbe kerülne kitörölni a képeket, mint a pasijának...de nyilván azért nem teszi, mert érzi, hogy nincs hozzá köze, joga...

2013. máj. 14. 09:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!