Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna? Mit gondoltok erről?
Az, hogy kisebbségi komplexusod van, durván fogalmazva a te bajod...
Tényleg iszonyat meló kiválogatni ezeket a képeket, időről nem is beszélve, mert ha már ott vagy elkezded nézegetni, belefeledkezel, és már el is szállt 3 óra. Nem jobb az, hogy a 3 órát inkább veled tölti, képnézegetés helyett?
Az életemet eluntam, mikor nekem is ilyet kellett csinálnom. Nem volt már hely a winchesteremen, ezért rengeteg régi képet szépen betömörítettem, feldaraboltam és feltöltöttem egy felhő tárhelyre. Azt hittem sosem lesz vége:D Szóval nyugodj meg, nyilván nem nézegeti őket minden nap...
Engem az zavarna, ha a jelenlegi párom kisebbségi komplexust érezne a volt kapcsolataim miatt. A képek maguk semennyire se, a digitális kor velejárója, hogy az ember életéről sok kép van, és hát az ember múltja, is az ember élete része. Ha valaki valakit szeret, az a múltjával együtt fogadja el.
Egyébként maga a probléma ősi darab, ha valaki olvasta a Kőszívű ember fiai-t, emléxik, hogy a Richárd hogy ismerkedik meg az ószeressel:)
Nekem anno több éve a párom azt mondta (nem én kértem) hogy törli a régi barátnői képeit. Mondom jó, nekem mindegy igazából. Erre több év után, pár napja látom hogy azok között böngészget a gépén. Mondom hát ezek? Nem törölted már x évvel ezelőtt? Néz rám meglepődve... ööö a hordozható vinyón még rajta voltak, onnan nem szedtem le...
Na persze :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!