Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna ha a barátnőtök másik fiú ölébe ülne? Lányok, ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Buliban, vagy csak úgy....
Ez még belefér egy kapcsolatba, vagy már nem?
Kort és nemet is légyszi....
(nem vagyok érintett, nem vagyok kapcsolatban, csak úgy érdekel)
2011. márc. 27. 22:14
1/16 anonim válasza:
16/f
Igen zavarna ha mások ölében üldögélne... főleg ha buliban
3/16 anonim válasza:
Nem zavarna, mert addig tartana a dolog.
5/16 anonim válasza:
Nem zavarna. Egyenesen idegesítene!
33/F
6/16 anonim válasza:
Nálam ez már szakító ok lenne.. Ha annyira szeret, akkor minek üldögél mások ölébe?
17/F
7/16 anonim válasza:
Hatalmas balhét csapnék, akár még szakítanék is.
32N
8/16 anonim válasza:
Ott helyben csak azt mondanám neki, hogy ezt NEM KÉNE. Utána lehet hogy nagyobb cirkuszt is csinálnék belőle, a reakcióktól függően.
Elgondolkoznék a szakításon.
9/16 anonim válasza:
Pont azért nem ülnék más ölébe, mert tudnám, hogy rommá verné és zavarná...
De ennek eleve van egy feelingje, nem ülök csak úgy valaki ölébe, főleg ha párom is van.
20L
10/16 anonim válasza:
Nem ülök más ölébe, ha kapcsolatban vagyok,meg egyébként is, mi vagyok én, hogy csak úgy beleüljek valaki ölébe? Minimum azé mutatkozzon már be, meg legalább ismerjem egy kicsit ahhoz, hogy testi kontaktus legyen közöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!