Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Mire gondoltok, ha a barátnőtök 2 hét lefekszik veletek?
Na most ezt úgy értem, hogy nagyon bejön nektek a csaj, 3 hete ismerted meg, 2 hete vagytok együtt, és nagyon tetszik nektek. Aztán 2 hét után le is fekszik veletek? K*rvának/ri*ancnak titulálnátok miatta?
Ha igen, miért? Tapasztalatok is érdekelnek.
Ui.: nemet és kort is írjatok, légyszi
DEHOGYIS!!
Miért tartanám ku*vának??
Azért mert végre 1 emberrel megtaláltam a tökéletes összhangot ?
Na bumm nem vártunk 1 hónapot hüha.
Hova van ez leirva ,hogy mindenki ezt követi ez valami protokol!?
dehogyis.
A baratnomel 4. Hete vagyunk együtt es pont 2 het utan fekudtunk le.a ket het teljesen oke.
A lenyeg hogy mar 2-3 jolsikerült talalkan tul legyetek mikor lefekszetek.
A nőknek meg ez azert is jó mert ha egy fiu azonnal leakar fektetni azt latod.
Attól a pillanattól fogva, hogy beleszerettél az illetőbe, bármikor lefeküdhetsz vele. Ha ez az idő 2 nap vagy 2 hét, esetleg 2 hónap vagy 2 év, mindegy: a lényeg, hogy a szex mögött ott legyen a szerelem.
Nincs ennél jobb.
2 hét alatt rendet teszünk!
Orbán Viktor voltam, sziasztok
Szerintem gáz a 2 hét.
Én régen vártam 3-4 hónapot, de legutóbb nekem is 2 hét után történt először.
20L
Ffi
Csak tájékoztatásul, az egyik barátnőmmel anno az első nap lefeküdtem....aztán 4 azaz négy évig voltunk együtt....
Nem az idő, a kapcsolat tartama a fontos....s hogy ki a ribanc?....nem mindig az aki pénzért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!