Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna ha a barátnőtök másik fiú ölébe ülne? Lányok, ti mit gondoltok erről?
Buliban, vagy csak úgy....
Ez még belefér egy kapcsolatba, vagy már nem?
Kort és nemet is légyszi....
(nem vagyok érintett, nem vagyok kapcsolatban, csak úgy érdekel)
nem ülnék más ölébe, nem szeretem ha mások hozzámérnek... ez lehet túlzás, de tényleg mindig elhúzódok, ha valakiről látom, hogy nyomulni akar.
amúgy szerintem nem szép dolog a csajtól. elég ribis..
2OL
Nálam egyszer előfordult ilyesmi, de eszembe se jutott, hogy probléma lehetne belőle... Egyik este iszogattunk, dumáltunk egy régi exemmel, beült a fotelbe, én meg annak a karfájára. Csak hát hajnali 2-3 fele 1 üveg bor után az ember nem annyira friss, és elkezdtem az ölébe csúszni. Megkértem, hogy lökjön vissza, erre ő inkább az ölébe húzott. Aztán így beszélgetés közben elszundított a vállamon. Persze, felkeltettem és hazaküldtem. Semmiféle szexuális indíttatása nem volt a dolognak, főleg, hogy mi már megpróbáltuk együtt, de nem működött, így nem is tekintjük "zsákmánynak" a másikat.
Akkori párom tudott a dologról, mondta, hogy az zavarta volna, hogy ha ott alszik, de ezzel semmi gondja nincs. Szerencsére nem volt féltékeny típus, de nem is volt oka rá, mert mindennél jobban szerettem, (sajnos még valahol a mai napig is szeretem,) és mindvégig hűséges voltam hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!