Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy tartjátok? Ti is észrevettétek, hogy a rusnya nőknek is kemény elvárásai vannak a pasikat illetően?
such a hurricane: Nézd, az, hogy bizonyos kérdésekben nem értesz velem egyet, nem feltétlenül jelenti azt, hogy én vagyok az ostoba. És én még csak azt sem állítom, hogy te az lennél. Egyszerűen csak más a véleményünk, mások a preferenciáink. Nem foglak győzködni, ez egy anonim oldal, én tudom magamról, hogy mennyi az intelligenciahányadosom, hány diplomám van, mivel foglalkozom, ami alapján igen kevesen találnak "ostobának" a való életben, sőt... Tehát nem 2 olyan ember véleménye alapján fogom megítélni önmagam, akik nem ismernek, két mondatot nem váltottunk még, csupán annyit tudnak rólam, hogy bizonyos kérdésekben nem egyezik a véleményünk. A vitakultúrám azonban nem abban merül ki, hogy ha valakivel nem értek egyet, akkor személyeskedni kezdek (nálam pl. ez az ostobaság egyik fokmérője, én ugyanis érvekkel szeretek vitatkozni, nem személyeskedéssel, címkézéssel).
Vitakultúrát lehet egyébként tanulni is. Én éveket töltöttem vele, mivel a munkámban igen nagy hasznát veszem. A személyeskedést nem szokásom magamra venni, mert pontosan tisztában vagyok a képességeimmel, értékeimmel, az értelmi képességeimmel és pont elég pozitív megerősítést kapok ahhoz, hogy ne omoljak össze, ha két vadidegen ostobának tart. Ha nektek ez jólesik, hát kedves egészségetekre. Én attól nem leszek "kevesebb". :)
Jól van, elnézést. Tudom milyen ez, én is szoktam ilyen f@szságokat kapni itt nap, mint nap. :D
Nem tudom már, hogy melyik válaszoló voltál (ezért jó névvel írni), de az, aki jött, hogy hogy el szokták fenekelni a hájas s*ggét, az elég ostobának tűnt. Ha nem te vagy az, akkor duplán, sőt triplán sorry! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!