Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fullos nőknek mennyi gusztusuk van ráülni egy pottyantós vécére amennyiben nincs más illemhely?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 21:58
2/8 anonim válasza:
"Fullos" nőknek semennyi, de valószínű a nem fullosoknak sem sok...
3/8 anonim válasza:
a saját wcmen kívül sehol nem ülök rá
5/8 anonim válasza:
nem tudom ki vagy és hány éves vagy?
de ki az a hülye aki ráül bárhol WC-n
hát ha ez gáz, akkor ne menj le törökbe, ott különbet is fogsz találni N
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy paraszt vagyok, de nem tudom mi a baj a pottyantóssal. Csak mert pottyantós, még nem biztos, hogy gusztustalan.
8/8 anonim válasza:
A pottyantósnak az a lényege, hogy nem tudsz ráülni, mert a földszinten van. Emiatt higiénikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!