Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy tartjátok? Ti is észrevettétek, hogy a rusnya nőknek is kemény elvárásai vannak a pasikat illetően?
Figyelt kérdés
A neten is és az életben is tapasztalatot gyűjtöttem már ez ügyben. A rút nők eléggé el vannak maguktól szállva. Mire fel? :D2013. ápr. 22. 20:22
11/55 anonim válasza:
Ahogy a rasnya fiúk is állandóan itt sírnak,hogy "nekem soha nem lehet vonzó barátnőm mert alacsony/kövér/ronda/3 egyszerre vagyok?".
12/55 A kérdező kommentje:
7-es, ez övön aluli volt, de nem roskadok össze, mert nem talált el :)
2013. ápr. 22. 20:33
13/55 anonim válasza:
De miért te írod ki ezt a kérdést, amikor kb. 190 magas vagy, és a farkad sem kicsi?! :D
14/55 A kérdező kommentje:
Such :D:D:D Szeretem polgár pukkasztás mögé rejteni a mondanivalót. Kösz az elemzést :D
2013. ápr. 22. 20:38
15/55 anonim válasza:
Lehet, hogy furcsán hangzik, de az emberek olyannal szeretnek lenni, akihez vonzódni tudnak. Aztán vagy találnak ilyet, vagy nem. Én a 76 kilómmal valószínűleg már rusnyának, meg zsírdisznónak számítok a te ízlésed szerint, de valamiért mégis válogathatok a pasik között. Pedig elég magasak az elvárásaim (nem izom és magasság tekintetében, hanem egyéb területeken, pl. stílus, intelligencia, udvariasság, de a nagy farok valóban nem egy hátrány... szerencsére jut is belőle bőven :P ).
16/55 A kérdező kommentje:
Ízlések és kúrások...:)
2013. ápr. 22. 20:42
17/55 anonim válasza:
Ti hogy tartjátok? Ti is észrevettétek, hogy a lúzer férfiaknak is kemény elvárásai vannak a nőket illetően?
18/55 anonim válasza:
Pontosan erről van szó. Amíg van bőven olyan pasi, akiknek bejönnek a teltebb nők, miért foglalkoznék azokkal, akiknek meg nem? Azért vannak elvárásaim, mert LEHETNEK elvárásaim, mert van bőven olyan, akinek bejövök (nem csak egy éjszakára, eddig még minden pasi többet akart, azok is, akiktől én nem. :s)
Ha pedig megtehetem, akkor igenis válogatok... :P
19/55 A kérdező kommentje:
18-as egóból is kijutott rendesen :) Néhány megnyilvánulásodból érzem. Engem nehéz becsapni, Such tudja :)
2013. ápr. 22. 20:46
20/55 anonim válasza:
Persze, hogy kijutott egoból, én ezt nem tagadom. De ha önbizalomhiányom lenne, akkor nem lennék sikeres... sem a munkában, sem magánéletben, sem pasizásban. :)
Miért, siránkozzak inkább, hogy jaj, nem kellek senkinek? Akkor tényleg nem kellenék senkinek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!