Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy tartjátok? Ti is észrevettétek, hogy a rusnya nőknek is kemény elvárásai vannak a pasikat illetően?
" Egyébként meg nem hinném, hogy ha akarna, megrakna"
Én meg nem hiszem, hanem tudom, de ez egy másik téma. :D
Amúgy szerintem inkább ezzel az egózással te vagy az, aki kompenzálni akar valamit. Nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy egy komplexusokkal teli szűz lány vagy igaziból.
érdekes. azért nyüszög a kérdező, hogy a csúnyább, kövérebb lányoknak is vannak bizonyos elvárásaik... kinek mi...
viszont én is csúnyábbak és kövérebbek táborát erősítem. de alap elvárásaim nekem is voltak. elég hülyén mutatnék egy 160 centis pasi mellett, tehát szerettem volna ha a párom legalább nálam magasabb (175 centi vagyok). illetve inkább a barna haj/szem párosítás jött be jobban. de ettől még ugyanúgy jártam szőke/zöld szemű pasival is....
nálam a válogatás abban nyilvánult meg, hogy annak a pasinak azért legyen már személyisége, humora, törődjön velem, és ne legyen jégcsap!
én mindig akkor ítéltem meg egy pasit /illik e hozzám vagy sem/ amikor már valamilyen szinten megismertem a belső tulajdonságait.
a végén pont olyan férfi lett a férjem aki külsőleg is belsőleg is tökéletesen illik hozzám.:) de ha szőke kék szemű lenne, viszont belül olyan lenne aki illik hozzám akkor nem hagytam volna el.
bizonyos fizikai vonzalom kell, de sose utasítottam el valakit csak azért vissza mert szőke volt...remélem érthető.
az már csak szerencse kérdése volt, hogy olyan férjem lett akit külsőleg is pont az esetem (magas, barna haj/szem)
27/N
# 43: Igazán örülök, hogy el tudod dönteni helyettem, hogy kivel kívánok szexuális kapcsolatot létesíteni és kivel nem...
Egyébként olyannyira nem vagyok szűz, hogy gyermekem is van... Lehet, hogy az egoval kompenzálok, de sikerrel... nem állítom, hogy korábban nem voltak komplexusaim, de mostanában nincsenek. És nem úgy kompenzálok, hogy közben lenézek másokat, akik másképp vélekednek, hanem elfogadom, hogy az emberek sokfélék, különféle gondolatokkal, különféle ízléssel, különféle preferenciákkal.
Pl. azt is meg tudom érteni, hogy nem preferálod a nagy farkakat. Sok nő van ezzel így, sőt, korábban nekem is fájdalmat okozott a kemény méhszájdöngetés, de mára már megtanultam élvezni...Ráadásul olyan az anatómiám, hogy nagyobb méretet is be tudok fogadni (nem szélességre, hanem hosszra). Úgyhogy engem a 25 centivel nem riogatsz, sőt... (volt már dolgom közel 25 centissel, és nagyon jó volt).
Szóval hidd el, hogy az emberek nagyon különbözőek, és különböző dolgokat szeretnek. Ettől szép a világ. :)
Érdekes, hogy mindig ezzel a faroktémával jöttök. Én nem szakítottam még senkivel sem azért ha nagy, sem azért, ha kicsi.
Nem ez alapján válogatok pasit, és szerintem a legtöbb nő nem, ezt csak a férfiak gondolják. Persze ha csak egyéjszakás kalandot akarsz, akkor nem baj, ha van valami a gatyádban.
Bár számomra a túl nagy méret inkább taszító, mint a kicsi.
# 46: Ez van, ostoba is vagyok, ronda is, kövér is... És még elvárásaim is vannak. :P
Ja, amúgy ha már ez a vitakultúrád, akkor alkalmazkodom én is: neked meg kicsi a farkad! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!