Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy tartjátok? Ti is észrevettétek, hogy a rusnya nőknek is kemény elvárásai vannak a pasikat illetően?
Igen,ez igaz én már tapasztaltam én se vagyok egy világ szépe de tudod csúnyák mindig azt mondják hogy "Nem az számít ami kívül van,hanem az ami belül"
Én véleményem szerint mindenki magához valót keressen. 18/F
Miért, nekik nem lehetnek elvárásaik? Velük nem kell normálisan viselkedni, örüljenek, ha valaki szóba áll egyáltalán velük?
Konkrétan mit értesz kemény elvárás alatt?
Mert azt mindenkinek joga van elvárni, hogy udvaroljanak neki, és legyenek vele kedvesek.
Ha az anyagiakra gondolsz, az nem a külsőtől függ, hanem a neveltetéstől.
Such, Cica! :D Értelek! De tényleg ezt tapasztalom. :D Előbbi, fentebbi kommentelő.
Nem anyagiakra értendő, hanem külsőre. Legyen full izmos, magas, nagyfarkú, stb. S mindezt egy zsírdisznó várja el :) Érted a kontrasztot.
Az anyagi mellékes. Meg bírom, amikor kiírják, hogy nem kalandot keresek, hanem olyan embert, akivel megőszülve karonfogva sétálgatunk. Ez szép gondolat és nemes szándék, de manapság bármi megtörténhet a kapcsolatban. Nincs garancia arra, hogy ha azt mondom ma egy nőnek, hogy örökké szeretni foglak, akkor 5-10-15-20 év után is így fogok érezni. Nincs garancia. :D
Ott van az IS.
Mindenkinek vannak elvárásai külcsíntől függetlenül, aki tagadja az egy padló. Fogatlan, frotírzokin+papucs kombós férfiaknak IS, 120 kilós, bajszos nőknek IS, heroinfüggő csöveseknek IS, kényszeresen hazudozó, félszemű, kleptomán hódoknak IS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!