Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy tartjátok? Ti is észrevettétek, hogy a rusnya nőknek is kemény elvárásai vannak a pasikat illetően?

Figyelt kérdés
A neten is és az életben is tapasztalatot gyűjtöttem már ez ügyben. A rút nők eléggé el vannak maguktól szállva. Mire fel? :D
2013. ápr. 22. 20:22
1 2 3 4 5 6
 21/55 Pixi3 ***** válasza:
A rondább srácok is húzzák a pofájukat, mikor egy kövér vagy egyéb média által társadalomba hipnotizált elvárásoknak nem felel meg a lány.. case closed..
2013. ápr. 22. 20:56
 22/55 anonim ***** válasza:

Annyira szánalmas, hogy ha valaki a ezzel a médiás szöveggel jön az elhízás témában...

Nem lehet hibáztatni senkit azért, mert nem tetszik neki egy túlsúlyos nő! Bizonyítottan káros az egészségre az elhízás, szóval teljesen természetes dolog, ha valaki előnytelennek tartja, és ennek semmi köze a csúnyagonoszrohadt médiához. :)

2013. ápr. 22. 21:04
 23/55 A kérdező kommentje:
Such, meghajlással adózom Előtted! :)
2013. ápr. 22. 21:06
 24/55 Pixi3 ***** válasza:
Ennyi erővel nem lehet őket sem hibáztatni azért, mert nem egy kapafogú, lópofájú, full ragyásképű, kilátszó bordákkal rendelkező srácra hajtanak kis farokkal.
2013. ápr. 22. 21:14
 25/55 A kérdező kommentje:
Úgy látom, nálad ez a farok kérdés központi téma. Biztos a hájas segged okozta lelki károkat akarod kompenzálni azzal, hogy osztályrészül nagy farkakra bux :D
2013. ápr. 22. 21:15
 26/55 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne keverjük már össze az egészségügyileg is problémás elhízást, meg azt, ha egy nő (vagy férfi) nem modellalkat. Nekem az a tapasztalatom, hogy van egy - viszonylag szűk - réteg, akik már egy 40-42-es méretű nőt is lezsírdisznóznak (ami egyébként a normál kategóriába tartozik, orvosilag is, a ruhaméretek nemzetközi osztályozása alapján is).

Én nem mondom, hogy a média hatása lenne, mert akkor a pasik elég jelentős része nem vonzódna az arányosan telt nőkhöz, akiket más esetleg "undorítónak" tart. Egyszerűen tiszteletben kellene tartani, hogy egyéni ízlések vannak... én pl. kimondottan viszolygok a szőke férfiaktól, mégsem fújolok rájuk, csak azért, mert nekem nem jönnek be.

2013. ápr. 22. 21:17
 27/55 anonim ***** válasza:
Ezt most nagyon benézted, mert a # 24 kérdést nem én írtam. És lehet, hogy hájas a seggem, de a pasijaim imádnak elfenekelni, én meg nagyon élvezem. :P
2013. ápr. 22. 21:18
 28/55 anonim ***** válasza:
# 24 választ, bocs.
2013. ápr. 22. 21:18
 29/55 anonim ***** válasza:

"Ennyi erővel nem lehet őket sem hibáztatni azért, mert nem egy kapafogú, lópofájú, full ragyásképű, kilátszó bordákkal rendelkező srácra hajtanak kis farokkal."

Így igaz (mondjuk engem nem zavar, ha picit látszik egy fiú bordája), bár azt én sem értem, hogy minek neked egy akkora nagy dorong a lábad közé. Nő vagyok, de nem tudok ezzel azonosulni!

"én pl. kimondottan viszolygok a szőke férfiaktól"

Ismerek olyan szőke pasit, aki HA úgy akarná, akkor mire kettőt pislognál, úgy megrakna, hogy nem tudnál menni sem! :D

2013. ápr. 22. 21:20
 30/55 A kérdező kommentje:

Such-é a pont! :D

Adnék Neked akkora 25 centis néger kolbászt, hogy a manduláidat vakargatná vele! :D

A szőke srácos hasonlat atom nagy :D

2013. ápr. 22. 21:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!