Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy tartjátok? Ti is észrevettétek, hogy a rusnya nőknek is kemény elvárásai vannak a pasikat illetően?

Figyelt kérdés
A neten is és az életben is tapasztalatot gyűjtöttem már ez ügyben. A rút nők eléggé el vannak maguktól szállva. Mire fel? :D
2013. ápr. 22. 20:22
1 2 3 4 5 6
 31/55 Pixi3 ***** válasza:
Én nemtom neked miből jött le egyáltalán ez az információ? Te írtad a farkas dolgot nem én. Én csak azoknak az ellenkezőjét soroltam fel. Másik meg nem is ismersz... Milyen jogon ítélkezel afelett, hohy nekem mi tetszhet és mi nem? Btw ha itt tartunk nekem minden mind1 mert a külsőn lehet változtatni csak akarni kell.
2013. ápr. 22. 21:22
 32/55 anonim ***** válasza:

"És lehet, hogy hájas a seggem, de a pasijaim imádnak elfenekelni, én meg nagyon élvezem. :P"

Nagyon boldogan éltem volna tovább akkor is, ha ezt az infót nem közlöd! :S Szerintem senkit nem érdekel.

2013. ápr. 22. 21:23
 33/55 anonim ***** válasza:
55%

such a hurricane: Nem mondom, hogy az összes szőke pasitól, de van egy bizonyos típusa a szőke pasiknak, akik egyáltalán nem vonzanak. Egyébként meg nem hinném, hogy ha akarna, megrakna, mert igencsak válogatós vagyok pasik terén (és nem a külső alapján). :P

Engem fekete és barna pasik szoktak úgy megrakni, hogy utána járni se bírok, nem tehetek róla, ők az eseteim. :)

2013. ápr. 22. 21:24
 34/55 A kérdező kommentje:

De sok itt az önérzetes nő. Azért írod ezt legutolsó 81%-os, mert még nem döngettél velem. :D De, nem is akarok Veled. Túl önérzetes vagy! Mire fel? :)

Hmmm...igények vannak, más kérdés, hogy mit tudsz nyújtani cserébe. Elvárni mindenki tud :)

2013. ápr. 22. 21:26
 35/55 anonim ***** válasza:
62%

"Szerintem senkit nem érdekel." - aha, azért kaptam három privit hirtelenjében. :P

Fogd már fel, hogy ami téged nem vonz, az mást igen... És semmi jogod mások ízlését kritizálni, inkább saját magaddal foglalkozz.

Ja, és a farokméret dolgon te lovagolsz folyamatosan, elvégre még privátot is írtál ezzel kapcsolatban... kezd az az érzésem kialakulni, hogy te kompenzálsz valamit azzal, hogy másokat kritizálsz... ;)

2013. ápr. 22. 21:27
 36/55 A kérdező kommentje:
35. Nem küldözgettem semmiféle képet, még mielőtt ezzel akarnál visszavágni és lejáratni :) Csak megkérdeztem privátban, hogy kizárólag nagy farkú emberekkel bújsz-e ágyba? Alátámaszthatod :) Én már leszálltam erről a témáról. Maradjunk a tárgynál, a kérdésnél :)
2013. ápr. 22. 21:29
 37/55 Pixi3 ***** válasza:
Jaaa hogy mással lettem összekeverve... Így már minden tiszta.
2013. ápr. 22. 21:30
 38/55 anonim ***** válasza:

Nem állítottam, hogy képet küldtél, csak hogy farokméret témában írtál privátot.

81%: így van, azonos a %-unk, és az álláspontunk is hasonló, ez okozta a tévedést. :)

2013. ápr. 22. 21:37
 39/55 A kérdező kommentje:
Ezért kéne kort is írni :)
2013. ápr. 22. 21:38
 40/55 anonim ***** válasza:
Mindenkinek k*rva nagy igényei vannak a másikkal szemben, csak azt nem veszik észre hogy így egyedül maradnak, és nincs mire fel nagy igény, mert nyújtani ők sem tudnak annyit amennyit elvárnak.
2013. ápr. 22. 21:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!