Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy tartjátok? Ti is észrevettétek, hogy a rusnya nőknek is kemény elvárásai vannak a pasikat illetően?
"És lehet, hogy hájas a seggem, de a pasijaim imádnak elfenekelni, én meg nagyon élvezem. :P"
Nagyon boldogan éltem volna tovább akkor is, ha ezt az infót nem közlöd! :S Szerintem senkit nem érdekel.
such a hurricane: Nem mondom, hogy az összes szőke pasitól, de van egy bizonyos típusa a szőke pasiknak, akik egyáltalán nem vonzanak. Egyébként meg nem hinném, hogy ha akarna, megrakna, mert igencsak válogatós vagyok pasik terén (és nem a külső alapján). :P
Engem fekete és barna pasik szoktak úgy megrakni, hogy utána járni se bírok, nem tehetek róla, ők az eseteim. :)
De sok itt az önérzetes nő. Azért írod ezt legutolsó 81%-os, mert még nem döngettél velem. :D De, nem is akarok Veled. Túl önérzetes vagy! Mire fel? :)
Hmmm...igények vannak, más kérdés, hogy mit tudsz nyújtani cserébe. Elvárni mindenki tud :)
"Szerintem senkit nem érdekel." - aha, azért kaptam három privit hirtelenjében. :P
Fogd már fel, hogy ami téged nem vonz, az mást igen... És semmi jogod mások ízlését kritizálni, inkább saját magaddal foglalkozz.
Ja, és a farokméret dolgon te lovagolsz folyamatosan, elvégre még privátot is írtál ezzel kapcsolatban... kezd az az érzésem kialakulni, hogy te kompenzálsz valamit azzal, hogy másokat kritizálsz... ;)
Nem állítottam, hogy képet küldtél, csak hogy farokméret témában írtál privátot.
81%: így van, azonos a %-unk, és az álláspontunk is hasonló, ez okozta a tévedést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!