Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos férfiak milyen nőknek kellenek?
61: Hát én 160 cm vagyok, és 175 fölött nagyon nehéz meggyőzni, akkor minden másban stimmelnie kell, és akkor is 180 a maximum felső határ!
A pénzről meg: itt a Gyakorin is számos alkalommal olvastam már, hogy ha a nő jól keres, akkor nagyon szívesen eltartja a férfit. Az ilyesmi a férfi önbecsülése miatt szokott zátonyra futni, NEM a nő (nem is létező) elvárásai miatt.
# 61
Én már összeálltam. A léhűtő, élősködő gazfickókat nem szeretem, tehát ha van célja az életben, akkor teljesen mindegy, hogy mennyit keres, hogy áll anyagilag. Én is egy önálló ember szeretnék lenni, saját célokkal, nem vágyom mások pénzére. Egyáltalán nem függ ettől egy párkapcsolat.
Én se vagyok álompasi,sőt bűn ronda vagyok mégis voltak barátnőim,még olyan barátnőm is volt aki számomra az álomkategóriába tartozott a külsőt illetően.Szerintem itt a következő problémák léphettek fel:
-Még saját magadnak is hazudsz és sose próbálkoztál ronda lányokkal.Ezt csak azért mondod hogy elhitesd velünk hogy senkinek sem kellesz.Nem hiszem el hogy nem láttál még ronda pasikat barátnővel.Ez a pénzes dolog is hülyeség.Egyik ismerősöm pont egy léhűtővel jár,soha a büdös életben nem dolgozott,21 éves és már a harmadik sulit hagyja ott mert szarik az egészre,arra sincsen pénze hogy egy buszjegyet vegyen mégis annyira odáig van érte az a csaj
-Beszédhibás vagy?Mert ebben az esetben a nők azt hihetik hogy retardált vagy ami szintén egy nagy tévhit.Az ilyen pasik tényleg nehezebben találnak párt maguknak ha rondák
-Randira búval b*szott fejjel mész el?Arról beszélsz a csajokkal hogy te milyen ronda vagy és senkinek se kellesz?Akkor ne csodálkozz rajta.Ne kritizáld magad,az majd ráér később is
Egyszerűen nem hiszem el hogy senkinek sem kellesz.Kellenél másnak csak őket meg te nem veszed észre
Ha nem tapasztaltam volna ezt akkor én is azon a véleményen lennék mint te.Az a baj hogy ehhez SZERENCSE is kell.Hidd el én is ronda vagyok,nem véletlenül utasított vissza annyi csaj,de vannak olyan szép nők akiket nem érdekel a külső.Az ilyen nőket én nagyon könnyen megtudom fogni és hidd el nem a külsőmmel.Keresni kell őket és nem feladni.Tudom könnyű mondani de ez van
A másik lehetőség pedig az hogy változtatsz a külsődön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!