Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos férfiak milyen nőknek kellenek?
11: Szóval azokra a nőkre specializálódtál, akik alfahímet keresnek? Akkor úgy a 85%-uk kiesik a látóteredból.
Alfahím az, aki nem ismeri az egyenrangúságot, igaz? Aki verseng másokkal, hoyg legyőzze őket, igaz?
Tehát Jézus nem alfa, igaz? Akkor nem érdekelnek az alfahímek, a jézusi személyiség érdekel.
Szerintem a nők a szeretetre buknak.
Végigolvastam a kommenteket, így már van egy tippem a válaszra.
A párválasztás úgy megy, hogy azokat nézed meg, akik aktívan keresnek párt. Ezeknek van fóruma akár a neten, akár a való életben. Tehát ez egy TEVÉKENYSÉG. A véletlennek az aktivitásoddal tudsz segíteni.
De ha soha senkit nem szólítasz meg, nem szerzel haverinákat se, és senkit nem hívsz randira, akkor sose lesz barátnőd. ezen múlik.
Megfigyeltem, hoyg annyi a magában hibát kereső magányos fiú, akinek csak annyi mulasztása van az ügyben, hogy soha az életben még fel nem emelte a seggét a székről, hogy barátnő után nézzen.
"Megfigyeltem, hoyg annyi a magában hibát kereső magányos fiú, akinek csak annyi mulasztása van az ügyben, hogy soha az életben még fel nem emelte a seggét a székről, hogy barátnő után nézzen."
Nem.Ott b*sszák el az egészet hogy felsőkategóriás csajokat keresnek
Nekem eddig mind azt válaszolta, hogy még sosem hívott senkit randira. Akkor szerinted????:D
Aki meg kezdeményez... Nekem sokan írnak itt, a Gyakorin. Fogalmuk sincs, hogy nézek ki. Mégis elb..zák.
Alapvető szociális készségekkel van baj ekkor meg.
El se jut odáig, hogy bárhova besorolhasson - ha már iylen kategorizálós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!