Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az átlagos férfiak milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos férfiak milyen nőknek kellenek?

Figyelt kérdés
Szomorúan tapasztalom az életben és az itt olvasottak alapján is, hogy senkinek. De mi ennek az oka?
2013. ápr. 20. 01:47
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
Valóban vannak olyan ronda nők akiknek csakis kizárólag jó pasik kellenek de a 70%-uk megelégszik a ronda pasikkal is
2013. ápr. 20. 02:38
 32/68 anonim ***** válasza:
Az, hogy átlagos férfi nem létezik. Nem tudom értelmezni a kifejezést.
2013. ápr. 20. 02:40
 33/68 anonim ***** válasza:

11: Szóval azokra a nőkre specializálódtál, akik alfahímet keresnek? Akkor úgy a 85%-uk kiesik a látóteredból.

Alfahím az, aki nem ismeri az egyenrangúságot, igaz? Aki verseng másokkal, hoyg legyőzze őket, igaz?

Tehát Jézus nem alfa, igaz? Akkor nem érdekelnek az alfahímek, a jézusi személyiség érdekel.

Szerintem a nők a szeretetre buknak.

2013. ápr. 20. 02:45
 34/68 anonim ***** válasza:
Szeretetre is, de inkább a helyes pofira.
2013. ápr. 20. 02:46
 35/68 anonim ***** válasza:
Bárcsak lehetne leszavazni a kérdező saját kommentjeit...
2013. ápr. 20. 02:50
 36/68 anonim ***** válasza:
34: Te nő vagy?:-o
2013. ápr. 20. 02:55
 37/68 anonim ***** válasza:

Végigolvastam a kommenteket, így már van egy tippem a válaszra.

A párválasztás úgy megy, hogy azokat nézed meg, akik aktívan keresnek párt. Ezeknek van fóruma akár a neten, akár a való életben. Tehát ez egy TEVÉKENYSÉG. A véletlennek az aktivitásoddal tudsz segíteni.

De ha soha senkit nem szólítasz meg, nem szerzel haverinákat se, és senkit nem hívsz randira, akkor sose lesz barátnőd. ezen múlik.

Megfigyeltem, hoyg annyi a magában hibát kereső magányos fiú, akinek csak annyi mulasztása van az ügyben, hogy soha az életben még fel nem emelte a seggét a székről, hogy barátnő után nézzen.

2013. ápr. 20. 03:00
 38/68 anonim ***** válasza:

"Megfigyeltem, hoyg annyi a magában hibát kereső magányos fiú, akinek csak annyi mulasztása van az ügyben, hogy soha az életben még fel nem emelte a seggét a székről, hogy barátnő után nézzen."

Nem.Ott b*sszák el az egészet hogy felsőkategóriás csajokat keresnek

2013. ápr. 20. 03:31
 39/68 anonim ***** válasza:

Nekem eddig mind azt válaszolta, hogy még sosem hívott senkit randira. Akkor szerinted????:D

Aki meg kezdeményez... Nekem sokan írnak itt, a Gyakorin. Fogalmuk sincs, hogy nézek ki. Mégis elb..zák.

Alapvető szociális készségekkel van baj ekkor meg.

El se jut odáig, hogy bárhova besorolhasson - ha már iylen kategorizálós.

2013. ápr. 20. 03:37
 40/68 anonim ***** válasza:
Nekem írjatok csajok!En az átlagos csajokat szeretem meg a csúnyákat :DCsak nem találok :(
2013. ápr. 20. 07:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!