Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az átlagos férfiak milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos férfiak milyen nőknek kellenek?

Figyelt kérdés
Szomorúan tapasztalom az életben és az itt olvasottak alapján is, hogy senkinek. De mi ennek az oka?
2013. ápr. 20. 01:47
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
32%

Az átlagos férfiak azoknak a nőknek kellenek, akik nem találnak törzsfőnököt (alfahímet) maguknak.

Ugyanis a nők azt keresik. Az átlag alattiak is!

2013. ápr. 20. 01:59
 12/68 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek unalmas. Mindenkinek más a mércéje ebben a témában. Nekem az átlagos, hétköznapi emberek unalmasak, nem tehetek róla.
2013. ápr. 20. 02:00
 13/68 anonim ***** válasza:
100%

" Az átlagos férfiak azoknak a nőknek kellenek, akik nem találnak törzsfőnököt (alfahímet) maguknak. "

Hát nekem nem kell "alfahím" sem. Annál is kevés idegesítőbb ember van, akiket ti alfahímeknek neveztek.

2013. ápr. 20. 02:01
 14/68 anonim ***** válasza:
szerintem aki azt gondolja magáról, hogy átlagos, az kishitű, nincs elég önbizalma. számomra az nem vonzó. tartsam magam már annyira, hogy kitűnök a tömegből; egyéniség vagyok, egyedi vagyok, vannak csak rám jellemző dolgok, amik szerethetők, vagy éppen nem, de azok tesznek engem az átlagtól eltérővé.
2013. ápr. 20. 02:03
 15/68 anonim ***** válasza:
Vagy nem kishitű, csak tisztában van magával. Én azokat utálom, akik nagyra tartják magukat, közben meg semmi különös nincs bennük.
2013. ápr. 20. 02:05
 16/68 anonim ***** válasza:
Képzelj el egy nőt, akire illik az a leírás, amit saját magadra adtál. Feltüzel a gondolat? Ég benned a szenvedély? Nem? Itt a válasz a kérdésedre.
2013. ápr. 20. 02:07
 17/68 A kérdező kommentje:
Hát igen, általában csak tisztában vannak az értékeikkel, nem pedig túlértékelik magukat, mint egyesek.
2013. ápr. 20. 02:08
 18/68 anonim ***** válasza:

nem a különös a lényeg, hanem a megismételhetetlenség! azért azzal legyünk már tisztában, hogy értékes emberek vagyunk, nem a szürke tömeg része!

ez még nem azt jelenti feltétlenül, hogy azt kell hinnie az embernek, hogy ő szarta a spanyol viaszt...

a másik meg, hogy szerinted nincs benne különös, viszont van aki teszem azt abba szeret bele.

tisztában lenni a saját értékeinkkel nem egyenlő a beképzeltséggel.

19/68 A kérdező kommentje:

Hát igen, általában csak tisztában vannak az értékeikkel, nem pedig túlértékelik magukat, mint egyesek.

Utolsó, képzeld el, pont olyan nőt keresek.

20/68 A kérdező kommentje:
Imádom, hogy kétszer küldi...
2013. ápr. 20. 02:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!