Milyen ingyenesen űzhető sportot ajánlanátok átlagos alkatú nőnek, aki csak szálkásodni szeretne?
Remélem jól összefoglaltam a kérdést.:)
Sajnos hónapok óta nincs állásom,de ha már itt a jó idő,legalább az alakomért szeretnék tenni valamit. A futásról azt hallottam,hogy a nők testének nem igazán tesz jót (a férfiakétól eltérő testfelépítés miatt),meg annyira nem is szeretem,de ezt már legyűrtem régen és most is le fogom,ha azt mondjátok,hogy a fenti állítás csak városi legenda és ennél jobb általános erősítő nincs ingyen.:)
Rubint Rékás nem akarok lenni,nem azért volt 2 évig fogszabályzóm..:D:P
Viccen kívül: A melltartóm méretén és a vállaimon nem szeretnék változtatni (pl. díjbirkózónő-effektus..:)),minden másra ott a....? -Ez lenne a kérdés..:D Nem igazán értek hozzá,hogy mi,hogyan erősít/szálkásít.
Szálkásításhoz diéta kell és aerob edzés, mely lehet kocogás, bicaj, ellipszis tréner, lépcsőzőgép, stb.
Heti 4-szer 40-50 perc kocogás jó lenne, de a siker a diétán múlik. Ez nem éhezést jelent, sőt: meg kell emelni a fehérjebevitelt 3*testtömeg kg-ra és a szénhidrátot pedig levinni 1,5-2 g*testtömeg kg-ra.: [link]
Mindenhonnan megy majd le zsír, nem csak az óhajtott területekről. Ezt nem lehet irányítani, mivel nincs helyi zsírégetés.
a szálkásításhoz,szákásító étrend kell.
ingyenes edzés meg a fegyencedzés és az ugrókötél.
ha kérsz edzéstervet a kötélhez,akkor küldhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!