Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az átlagos férfiak milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos férfiak milyen nőknek kellenek?

Figyelt kérdés
Szomorúan tapasztalom az életben és az itt olvasottak alapján is, hogy senkinek. De mi ennek az oka?
2013. ápr. 20. 01:47
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
Max a csúnyáknak meg a ribancoknak, de még nekik se mindig. Örülj, h legalább az átlagos szintet megütöd, mert ha olyan csúnya lennél, mint én, akkor tényleg egyetlen nőnek se kellenél.
2013. ápr. 20. 07:37
 42/68 anonim ***** válasza:
52%
a nőkbe bele van kódolva, hogy az alfahímekre buknak! ugyanakkor az átlagos egyedek is jók lesznek egy idő után, hiszen nem jut mindegyiknek alfa. ha eljutnak abba a korba, hogy gyerekvállalás, család akkor már jó az átlag férfi is.
2013. ápr. 20. 08:26
 43/68 anonim ***** válasza:
az én pasim átlagos a külvilág számára, nekem viszont különleges.
2013. ápr. 20. 09:39
 44/68 anonim ***** válasza:

Szerintem ott a gond, hogy ilyen kérdést teszel föl (magadnak), hogy "milyen nőknek kelle(ne)k?" Az ember nem így választ párt, hogy "na, én valószínűleg a sörivó, focirajongóknak leszek az esete, megyek is ismerkedni.." Nem egy rétegnek akarok a bálványa lenni, hanem egy társra van szükségem, akinek én leszek a "leg", nekem meg ő.

Járogass el, légy nyitott, ha összeakad a tekinteted egy neked tetsző lánnyal, semmi akadálya nem lesz az ismerkedésnek. Nem kell azon görcsölni, hogy "jaj, átlagos vagyok, úgyse kellek majd neki". Ha tényleg figyelmes vagy, megértő stb. azok azért elég jó tulajdonságok. Én is azt tudom elképzelni, hogy csak kishitű vagy és nem is igazán mersz kezdeményezni, és meg vagy lepve, hogy a ködbe burkolózva egy lány se vetődött még rád.

Nagyon egyetértek evvel a válaszolóval:

"Megfigyeltem, hoyg annyi a magában hibát kereső magányos fiú, akinek csak annyi mulasztása van az ügyben, hogy soha az életben még fel nem emelte a seggét a székről, hogy barátnő után nézzen."

2013. ápr. 20. 09:42
 45/68 A kérdező kommentje:
Imádom, mikor úgy ítélnek meg az emberek 1-2 mondat alapján, hogy fogalmuk sincs, milyen utat jártam már végig. Vannak haverinák, voltak randik, csalódások, alakuló dolgok, mégsem lett soha semmi, mert mindig volt jobb, aki elkutyázta előlem az adott nőt, harcolhattam bárhogy. Amikor valakit megkérdezek, hogy nézek ki, mind azt válaszolja, hogy süt rólam az átlagosság. Akkor mégis létezik bakker, ha ennyien állítják.
2013. ápr. 20. 09:51
 46/68 anonim ***** válasza:

Hát akkor vázold fel az utadat a pontosabb válaszok reményében. Az se mindegy hány éves vagy, mióta próbálkozol?

Ha 18 éves vagy és udvaroltál 3 lánynak nem ugyanaz, mintha 25 évesen nem jön össze semmi, mert "átlagos" vagy.

2013. ápr. 20. 10:31
 47/68 A kérdező kommentje:
22 éves, 5 év próbálkozás, 5 randi, tucatnál is több visszautasítás. Részleteket biztos nem írok.
2013. ápr. 20. 11:10
 48/68 anonim ***** válasza:
17%
Ez azt jelenti hogy csak szép lányokkal próbálkoztál.Tudni kell hogy a szép lányok 99%-a felszínes
2013. ápr. 20. 12:29
 49/68 anonim ***** válasza:
12%
A szép és a csúnya lányok 100%-a felszínes. Nem tudom, miből szűrted le, h csak szép lányoknál próbálkozott a kérdező.
2013. ápr. 20. 12:48
 50/68 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy így a végére megérkeztek az ostobák. :)
2013. ápr. 20. 13:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!