Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos férfiak milyen nőknek kellenek?
Figyelt kérdés
Szomorúan tapasztalom az életben és az itt olvasottak alapján is, hogy senkinek. De mi ennek az oka?2013. ápr. 20. 01:47
51/68 anonim válasza:
Blackmore szívem, hol jártál eddig? :-)
52/68 anonim válasza:
Nem biztos, hogy sokra mész itt a válaszokkal, mert elég tág fogalom ez az "átlagos" férfi, nem is mindenkinek ugyanazt jelenti. Külsőleg átlagos? Belsőleg? Mit takar egyáltalán az "átlagos" kifejezés? Ráadásul valószínűleg két átlagosnak tűnő férfi sem egyforma és nem is egyforma sikerük van a nőknél.
53/68 anonim válasza:
Az 5 randi az hány lánnyal volt?
A randik után hogy szűnt meg a kapcsolat?
A tucatnyi elutasítás előzményei mik voltak? (Meg kell jegyezzem, ez egészen jó átlag! 15-ből 1 igen vagy 20-ból 5 igen, az nagyon jó!)
54/68 anonim válasza:
Azért az már túlzás hogy minden lány felszínes
Honnan szűrtem le?5 évig próbálkozott és egy csaj se jött össze neki.Ez bizonyítja hogy csakis kizárólag szép lányoknál próbálkozott.Ha átlagos lányokkal próbálkozott volna akkor nemhogy 5 de fél évre se lett volna szüksége ahhoz hogy barátnőket szerezzen
55/68 anonim válasza:
Utolsó, tanúsíthatom, h nem így van. Én több mint 10 éve próbálkozom, és kifejezetten csúnya lányokra is hajtottam már, mégse kellettem soha senkinek. A csúnya lányok is az álompasikra vágynak.
56/68 anonim válasza:
És akkor mi van? Az a normális, ha valaki olyanra vágyik, aki SZÁMÁRA, az ő szempontjai szerint "álompasi". Ha te nem vagy az neki, akkor érthető, hogy nem vágyik rád.
57/68 anonim válasza:
Ezzel nincs is baj, csak az a probléma, h minden nőnek nagyjából ugyanazt jelenti az álompasi.
58/68 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy ez nem igaz.
59/68 anonim válasza:
Teljesen mindegy, mert az alacsony, sovány, ronda arcú, csóró férfiak egyetlen nőnél sem tartoznak az álompasi kategóriába, jellemtől függetlenül.
60/68 anonim válasza:
Dehogynem, a náluk alacsonyabb vagy egymagas, sovány vagy teltkarcsú szintén csóró, vagy őt is eltartani tudóan gazdag nőnek miért ne lehetne az ideálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!