Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ezért nem akarok kapcsolatot? 22L
Jaj már, az ilyen azt se tudom, mit akarok csajoktól a hideg kiráz meg agyam eldobom, komolyan. Mit kell ezen annyit problémázni? Ha nem akarsz kapcsolatot, akkor ne legyél kapcsolatban! Ha nem akarsz szüzen meghalni, akkor szexelj, de a kettő együtt vagy nem megy, vagy az egyikből engedsz.
Nem azt mondom, hogy az első vadidegennel bújj ágyba, de biztos vannak kedves fiú ismerőseid, akikkel meg lehet oldani a dolgot.
Azzal a kijelentéssel meg, hogy "nem akarok szüzen meghalni, csak kapcsolatban veszíteném el, de nem akarok kapcsolatot" meg valahol hatalmas nagy galiba van. Ha nem látod, hogy valamit nagyon elcsesztél ebben a logikában, akkor a jóisten se tud rajtad segíteni.
Én sem akarok,a nyavalya fog alkalmazkodni,egy nőhöz sem fogok,legyen csak laza,jól érezzük magunkat utána szépen menjen haza,én konkrétan együtt alvást se szeretem annyira megmondom őszintén egyedül jobb,nekem csak a ,,friends with benefits and extras" jön be semmi más.
25F
Engem sem érdekel már kapcsolat. Régen abban a hitben éltem hogy majd megtalálom azt akivel lehet tervezni és közösen éljük le az életünket. Mára rájöttem hogy az életben csak 1 biztos pont van, az pedig a halál.
Szenvedjen a franc a kapcsolattal.
Kérdező!
Ne erőltesd a kapcsolatot se a szexet!
Én is így vagyok ezzel, bár volt rövid kapcsolatom, de nekem sincs szükségem pasira, így érzem magam boldognak és szabadnak.
Sztem ez normális, csak ez a hülye társadalom ilyen szex-és párkapcsolat orientált, mert nem akarnak boldogok lenni...
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!