Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ennyire akarok egy kapcsolatot? [most nincs senkim]
Tizennégy éves vagyok, lány :]
Már rengeteg pasim volt, nem is számolom. Tudom nem büszkeség, de valahogy nem érzem jól magam ha nincs mellettem, egy fiú aki szeret.
Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy ennyi pasim volt hogy le is feküdtem velük, mert szó sincs ilyenről. Csak szeretem ha van mellettem valaki.
Ebben a korban normális? Anyám szerint élni kéne az életem még nem vagyok lekotve, addig orüljek neki. De én máshogy gondolkozom...
Nem tudom, hogy a vágyak miatt-e de mindig visszafogom magam :] szerintem értitek evvel mire célzok :]
Más is volt így ennyi idősen? Mit tegyek ez ellen?
A lányok azért szeretnének egy kapcsolatot, mert lenne kihez kötődni, illetve akivel meg tudják beszélni a dolgaikat. Ennek hiányában az anyja a bizalmasa, ami úgy gondolom nem rossz dolog, de ennyi idősen kissé már ciki a fiatalok körében!
Keress egy hozzád illő pasit!
Rengeteg pasid volt. Húha! Elmondanám neked hogy a pasi 30 évtől kezdődik! A tizenévesek taknyosok. Te meg már biztos kiégtélXD De legalábbis jóval közömbösebb vagy a másik nem irányába mint az, akinek még nem volt pasija.
És kedves 3.! Én is csókolgattam 4-5 évesen az oviban a Bogit a kisházban, mégis felnőttem normálisan, ált .suliban mindenki szűz volt még 8.-ban is. Pedig aztán hajtottuk a lányokat. Igaz nem is a lukra mentünk.
Kedves utolsó, tanuld meghasználni a szavakat, ezek alatt értem a bizonyos kiégtél szavat.
De nem várok tőled tobbet,ez mindent elmond->A válaszíró 41%-ban hasznos válaszokat ad
Tanulj meg egyedül lenni
Akik melletted voltak/vannak, többségükben nem szerettek és te se szeretted őket, csak kellett mindkettőtöknek egy oldalkocsi
Vedd észre, mitől kapcsolat egy igazi kapcsolat és arra hajts, ha kell. De előtte találd meg önmagad!
Most van egy barátom, akivel nagyon boldog vagyok.
Szüleim is megismerték és kedvelik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!