Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom feldolgozni, de nem is akarok egy 4 éves kapcsolatot dobni emiatt. Mit tegyek?
Távkapcsolatban voltunk, és az elején megegyeztünk, hogy igyekszünk nem közelebbi kapcsolatba kerülni egyénekkel az ellenkező nemből, hiszen csak megnehezítenénk egymás dolgát. Ez úgyahogy ment is, de novemberben elkezdődtek a problémák. Elég sok dolog kiderült róla, amikből engem "valahogy" kihagyott .. Nem történt konkrét megcsalás (tudtommal, de bármi lehetséges), viszont ő nem annyira tartotta be az egyezséget - amit hozzátennék ő kezdeményezett, nekem eszembe se jutott ilyen.
Most úgy érzem "megrekedtem". Nem tudok benne bízni, keresem a válaszokat, amikre ő nem tud, vagy nem hajlandó válaszolni.
Folyton mondja, hogy bizonyít, hogy tudjak benne megint bízni, de nem érzem, hogy valaha is képes lennék még. Főleg, hogy mostanában nincsen rám ideje ..
Mit tegyek?
Nem leszek túl populáris, de szerintem a távkapcsolatokban ezek a problémák eleve előre kódolva vannak.
Nem hiszek a távkapcsolatban, én a helyedben először ezen próbálnék változtatni. Ha lehet.
Ha nem, akkor meg milyen jövője van a kapcsolatnak??
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!