Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy ezért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ezért nem akarok kapcsolatot? 22L

Figyelt kérdés
Ma voltam randin és habár jó volt, ráébresztett, hogy én nem is tudnék belemenni egy kapcsolatba. Még sose volt kapcsolatom, ezért megszoktam, hogy egyedül vagyok és nem kell máshoz alkalmazkodnom. Nekem túl gyors lenne ez a változás. Én olyan jól megvagyok egyedül. Én soha nem akarok kapcsolatot! Normális ez? Mit tanácsoltok? Mit tegyek?
2013. ápr. 19. 01:42
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
64%
Ahhoz, hogy ne legyél szűz, nem kell kapcsolat. Elmész egy diszkóba, és lesz vagy 30 jelentkező, aki vállal fedezést.
2013. ápr. 19. 02:31
 22/62 A kérdező kommentje:

#32 Ezt írta :D

Szia!

Azt írtad nem akarsz alkalmi kapcsolatot, és azt is írtad hogy nem hiányzik a sok időráfordítás és az állandó készülés a talira. Meg hogy nem akarsz csalódni.

Hát mindenre megoldást kínálok egyszerre, csak el kell képzelned és rájössz hogy igazam van! A gyengédség meglenne, azzal kiegészülne a lelked.

_Készülés és megfelelési kényszer sem lenne, mert nyílt lapokkal játszanánk

Hu a harmadik érvet elfelejtettem. Mindegy. Szerinted is gyenge volt, vagy inkább csak őszinte?

2013. ápr. 19. 02:32
 23/62 A kérdező kommentje:
#35 Azt azért nem szeretném...
2013. ápr. 19. 02:33
 24/62 Arató Gizi ***** válasza:

igen szakdoga :D kérek egy kis együttérzést,nagyon nehéz téma..mikor írtad Béla? rothadó féreg :D :D ez jó volt :)

tágsáááág én háháháááá nagyon nevetek :D

két hónapja van barátom ő az első életemben de behalok rajtatok komolyan...

2013. ápr. 19. 02:34
 25/62 anonim ***** válasza:

Én ennél ajánlok jobbat, nem mintha nehéz volna.

Kettéduglak kérdező, hogy attól koldulsz, utána elmegyünk az éjszakába kiröhögni néhány éjjel dolgozó McDonald’s-os kiszolgálót aztán egy hétig le se szarlak.

Ha pedig ez nem lenne elég, akkor megcsináljuk újra valamikor.

Ha gondolod hozok valami állatot is, már persze magamon kívül.

2013. ápr. 19. 02:37
 26/62 anonim ***** válasza:
#44 nagyon sok múlik azon, hogy lány vagy-e
2013. ápr. 19. 02:43
 27/62 anonim ***** válasza:
Akkor kénytelen leszek addig egyedül kiröhögni azokat akiknek ilyenkor dolgoznak, valahogy túlélem.
2013. ápr. 19. 02:43
 28/62 anonim ***** válasza:
44: 20 centi előnyöm van egy nőhöz képest.
2013. ápr. 19. 02:45
 29/62 A kérdező kommentje:

#40 Majd eldöntöm, hogy mit akarok, de az biztos, hogy nem téged!

#41 Te sem kellesz!

30/62 anonim ***** válasza:
Nekem annyi van egy férfihoz képest is...
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!