Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy ezért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ezért nem akarok kapcsolatot? 22L

Figyelt kérdés
Ma voltam randin és habár jó volt, ráébresztett, hogy én nem is tudnék belemenni egy kapcsolatba. Még sose volt kapcsolatom, ezért megszoktam, hogy egyedül vagyok és nem kell máshoz alkalmazkodnom. Nekem túl gyors lenne ez a változás. Én olyan jól megvagyok egyedül. Én soha nem akarok kapcsolatot! Normális ez? Mit tanácsoltok? Mit tegyek?
2013. ápr. 19. 01:42
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
Hopp, 45 akart lenni. Számolni nem tudok, de legalább nagy a farkam.
2013. ápr. 19. 02:46
 32/62 anonim ***** válasza:
#51 figyelembe véve a vagina mélységét, ez erős jóindulattal is csak egy 10 centis kuki :c
2013. ápr. 19. 02:48
 33/62 A kérdező kommentje:
#52 Akkor szex kell... majd megkapom valakitől, de nem tőled!!
2013. ápr. 19. 02:50
 34/62 anonim ***** válasza:
#54 nem csalódtam
2013. ápr. 19. 02:51
 35/62 Arató Gizi ***** válasza:
..ha szexet akarsz azért szerintem azt se kapkod el mert "rosszul" is végződhet én 2.randin engedtem volna de annyira befeszültem hogy nem ment...érted..(asszem kb mi vagyunk itt csak nők épp) ha tetszett a randi szerintem megismételheted vele, három négy találka, utána mérlegeled magadban hogy "szabadság" vagy párkapcsolat...
2013. ápr. 19. 02:59
 36/62 anonim ***** válasza:
Gizi, te hány randi után vetetted oda magad? :D
2013. ápr. 19. 03:00
 37/62 anonim ***** válasza:
Most komolyan, azt hiszitek, hogy majd le fog veletek feküdni ez a lány? "Pont csak arra vágyik". Egy nővel tudni kell bánni fiaim, nem itt kuncsorogni. :)
2013. ápr. 19. 03:01
 38/62 anonim ***** válasza:
elég arrogáns fiatalember ez a 66%-os
2013. ápr. 19. 03:04
 39/62 A kérdező kommentje:

#57 Te meg egy igazi tökös legény lehetsz... Mégis mit képzelsz magadról? Inkább ne is írj többet, nem vagyok rád kíváncsi...

#58 Nem akarok csak szexet. Csakis kapcsolatban veszíteném el. De hát kapcsolatot meg nem akarok, szóval nehéz ügy...

#60 Jól mondod!

2013. ápr. 19. 03:06
 40/62 Arató Gizi ***** válasza:
59 -egy hónap kb 11 randi... remélem nem bánom meg :D még friss a dolog..ott van a pofára esés... :D de azt mondom élvezzük amíg lehet mit, és kérdező te is randizgassál mert később csak bánni fogod idősebb korodban....
2013. ápr. 19. 03:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!