Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy kollégám, mit csináljak?
61/80 A kérdező kommentje:
a kollégám is idősebb nálam egy tizessel... Nekem mindig is ez jött be :)
A gyerek miatt... Gratulálok. Az kellemes lesz majd a gyereknek, hogy az anyján átment a jánosmegaváros,de annyi gerinc nemvolt anyuciban, hogy otthagyja apucit? Nyilván apuci jól keres, a fizetése nélkül nem lenne szép ház meg kaviár az asztalon, hanem csak albérlet meg vajas kenyér. Szánalom az ilyen nő, szégyellem magam helyetted is.
2013. ápr. 19. 14:01
Most ez csak egy feltételtelezés és semmi diszkrimináció de az létezik hogy a férjed főnök vezető beosztású a munkahelyeden? És a kolléga alkalmazott? Ebben az esetben kizárt dolognak tartom hogy a kolléga bármit is nyitni merjen feléd ha fontos neki az állása. Még ha nem is a közvetlen főnöke akkor is ultrapara. Nyilván ebben az esetben beárulni sem mer, mert tudja így is úgy is likvidálnák a környezetedből. Amúgy a férjed szempontjából a legegyenesebb tisztázni a dolgokat. A helyzet bonyolultságát értem mert egyáltalán nem akarod helyrehozni a férjeddel nem akarsz vele dugni. Attól félsz hogy ha színt vallasz még a végén beadja a derekát és újra el akar kezdeni szexelni miközben te fiatal férfiakkal dugatnád magad. Igen ez roppant kellemetlen szitu. A legegyenesebb a válás lenne szerintem miután kibeszéltétek a miérteket.
2013. ápr. 19. 14:06
64/80 A kérdező kommentje:
mondom, hogy nem fiatal a kollégám sem, ő is 10 évvel idősebb, ergo a páromnál 5 évvel fiatalabb, az nem sok szerintem ebben a korban. És én keresek többet (jóval), szóval nem erről van szó.
65/80 A kérdező kommentje:
és nem főnök-beosztott, max a cégvezető a közös főnökünk, azon kívül teljesen más a terület.
Értem. Ettől függetlenül a lényeg ugyanaz. Erkölcsösen jársz e el vagy sem. Megértem hogy ez így nem maradhat de az hogy szexre van szükséged ami igaz, nem jogosít fel arra hogy megcsalással becsapással érd el azt. Nem csak arról van szó hogy a párod nem akar lefeküdni veled hanem te magad sem akarsz vele ez pedig óriási különbség.
Ahogy korábban is írták erkölcsös megoldás: Beszélsz a problémákról kibeszélitek hogyan tovább. Nagy a válás esélye ez kétségtelen. Minimális annak az esélye hogy azt mondja hogy ő elfogadja hogy nincs szex és szemet huny afelett ha te mással kielégíted az ilyen vágyaidat. Ezt jelenti a nyílt kapcsolat cserébe ő is azt csinál amit akar.Halottam már ilyesmiről de ez nagyon ritka. Szerinted van erre esély a férjednél?
2013. ápr. 19. 14:23
Lehet ha előadod a férjednek amit magától is tudhatna hogy neked szükséged van rendszeres szexre akkor ő maga vetné fel a lehetőségét... ilyenről is halottam de inkább még sokkal nagyobb korkülönbségű pároknál ahol a nő 30-as a férfi pedig már 60 körül vagy felette. Akkor van hogy a férfi tisztában van azzal hogy a nő nagy eséllyel dugatja magát ezzel azzal csak igyekszik nem tudomást venni róla. Esetetekben azért határeset mert egy 50-es férfi azért még szokott rendesen szexelni legjobb tudomásom szerint. Főleg ha fiatal felesége van. Ha én nekem 50-60 évesen 30-as feleségem lenne egész nap a mellén lógnék idézőjelesen persze :)))
2013. ápr. 19. 14:28
70 x évesen meg a halálos ágyamon azt kérném a jó kis negyvenes feleségemtől hogy valahogy leheljen életet a szultánba és még egyszer jól lovagoljon meg hogy úgy vigyen el a szívroham. :))) Na jó csak hülyülök már. :)
2013. ápr. 19. 14:31
69/80 A kérdező kommentje:
:) jó fej vagy, de én sem akarok vele. Ez a baj.
A kollégmnál hogyan lehetne puhatolózni, visszamondaná-e vajon a páromnak, egyáltalán benne lenne-e ilyesmiben, bejövök-e neki, stb.
"A kollégmnál hogyan lehetne puhatolózni, visszamondaná-e vajon a páromnak, egyáltalán benne lenne-e ilyesmiben, bejövök-e neki, stb."
Hát b@sszon meg az isten a seggednél fogva, hogy még mindig a sunnyogáson jár az agyad.. próbálunk itt rávezetni a helyes, tisztességes útra, de mintha a falnak beszélnénk..
Oldd meg, ahogy tudod, gerinctelen, hülye p1csa..
2013. ápr. 19. 15:12
Kapcsolódó kérdések: