Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy kollégám, mit csináljak?
igen, mindenképp. Ő szingli, és a pasik amúgy benne vannak ilyesmiben szerintem.
Hogyan kezdjek hozzá, segítsetek kérlek !
Amikor kettesben vagytok, küldj neki apró jeleket. De úgy, hogy még mindig azt lehessen mondani, hogy csak ő értette félre. Aztán majd meglátod, hogy reagál.
Hány éves a kisfiad, egyébként? Mert gondolom csak miatta vagy együtt a jelenlegi pároddal. Én megértem, hogy rossz a helyzet vele, de szerintem ennek ellenére azért jobb lenne lerendezni, és utána kezdeni csak másik kapcsolatot.
Nem, vele nem hiszem, hogy meg lehetne beszélni. Neki én kellek, és azt hiszi minden rendben van.
Tudom, hogy egy munkahelyen elég necces, már egy éve őrlődöm rajta én is. Segítsetek!
Te nem tanácsot csak önigazolást szeretnél hogy nem vagy r_banc.
Növessz gerincet, válj el, aztán mehet a dolog.
35 F
miért lennék r.., pont hogy sosem csináltam ilyet, ezer éve őrlődöm rajta... Ha az lennék, nem kérdeznék semmit.
De tiszteletben tartom - és meg is értem - a véleményedet, de ez van, ezt a helyzetet kell megoldani.
Várom a további hozzászólásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!