Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik egy kollégám, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy kollégám, mit csináljak?

Figyelt kérdés
de: a párom is ezen a munkahelyen dolgozik, és van egy kisfiunk. A pasi "csak" szeretőnek kell (ene), hogyan lehet ezt megoldani...
2013. ápr. 17. 12:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
Tisztázd vele az elején, hogy mit akarsz(csak szeretőnek kellene).
2013. ápr. 17. 12:56
 12/80 A kérdező kommentje:

igen, mindenképp. Ő szingli, és a pasik amúgy benne vannak ilyesmiben szerintem.

Hogyan kezdjek hozzá, segítsetek kérlek !

2013. ápr. 17. 13:04
 13/80 anonim ***** válasza:

Amikor kettesben vagytok, küldj neki apró jeleket. De úgy, hogy még mindig azt lehessen mondani, hogy csak ő értette félre. Aztán majd meglátod, hogy reagál.

Hány éves a kisfiad, egyébként? Mert gondolom csak miatta vagy együtt a jelenlegi pároddal. Én megértem, hogy rossz a helyzet vele, de szerintem ennek ellenére azért jobb lenne lerendezni, és utána kezdeni csak másik kapcsolatot.

2013. ápr. 17. 13:07
 14/80 A kérdező kommentje:
Olyannyira nem közvetlen kolléga, hogy sosem voltunk még kettesben. Sajnos. A kisfiam 3 éves. Igen, miatta nem akarom szétrombolni a családot. De valami azért nekem is kellene...
2013. ápr. 17. 13:10
 15/80 anonim ***** válasza:
Munkahelyen belül ez gyakorlatilag egyenlő az öngyilkossággal. Hülye vagy, ha belefogsz, és garantáltan rámegy a családod.
2013. ápr. 17. 13:17
 16/80 anonim ***** válasza:
Értem, hát ez nehéz helyzet... Esetleg, nem lehetne ezt a pároddal megbeszélni? Hogy egyenlőre együtt maradtok a kisfiad miatt, de mindketten "randizhattok" másokkal?
2013. ápr. 17. 13:20
 17/80 A kérdező kommentje:

Nem, vele nem hiszem, hogy meg lehetne beszélni. Neki én kellek, és azt hiszi minden rendben van.

Tudom, hogy egy munkahelyen elég necces, már egy éve őrlődöm rajta én is. Segítsetek!

2013. ápr. 17. 13:26
 18/80 anonim ***** válasza:
82%

Te nem tanácsot csak önigazolást szeretnél hogy nem vagy r_banc.

Növessz gerincet, válj el, aztán mehet a dolog.

35 F

2013. ápr. 17. 13:37
 19/80 anonim ***** válasza:
72%
Ja, és még mielőtt valaki nekem esne, nincs mit egyben tartani, mert az már rég nem család...
2013. ápr. 17. 13:38
 20/80 A kérdező kommentje:

miért lennék r.., pont hogy sosem csináltam ilyet, ezer éve őrlődöm rajta... Ha az lennék, nem kérdeznék semmit.

De tiszteletben tartom - és meg is értem - a véleményedet, de ez van, ezt a helyzetet kell megoldani.

Várom a további hozzászólásokat!

2013. ápr. 17. 13:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!