Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy kollégám, mit csináljak?
Szóval a gerinctelen megoldást választottad. Gratulálok hozzá, remélem veled is ezt teszi majd egyszer valaki. És azt is remélem, hogy a válóperben a férjedé lesz a gyerek, sajnálnám, ha egy ilyen "ember" nevelné fel.
2013. ápr. 19. 13:22
Szomorúan olvasom hogy úgy látom döntésre jutottál ebben. én ilyesmiben nem fogok segíteni és más jó érzésű ember sem fog. Talán kifogsz egy szemétládát és beavat a mesterségbe. Őszintén sajnálom a férjedet de az az igazság hogy téged is. Ha megteszed nem lesz visszaút és eljön a pillanat amikor mélységesen megbánod. Nem tudod milyen érzés úgy belenézni a másik szemébe hogy elárultad. A lelkiismeret felemészt rosszabb mint a mostani sóvárgásod az után hogy keményen megdugjanak. Mi az hogy rosszabb nem lehet összehasonlítani de ha belekezdesz majd megtapasztalod. Sajnálom. Még mindig nem késő ezt meggondolnod. Amúgy kíváncsi vagyok mit értesz azalatt hogy mindent megpróbáltál? Elmondásod szerint a férjednek fogalma sincs róla hogy gond van, szeret és azt hiszi minden okés. Hogy próbálhattál meg mindent ha egyáltalán be sem avattad? Ezzel magadat nyugtatod, elhiszem hogy kellemetlen lenne színt vallani és ténylegesen tenni valamit a dologért, de akkor ha erre nem vagy képes vállald fel hogy közel sem próbáltál meg mindent.
2013. ápr. 19. 13:25
53/80 A kérdező kommentje:
gyakorlatilag no sex, mióta gyerek van. Eleinte én nem akartam, azóta ő sem kezdeményez. Ennyi... Állítólag neki ez így megfelel, én eddig bírtam. Rá már nem tudok úgy nézni.
Akkor meg mi a jó francért nem hagyod ott?? Ezt magyarázd már meg, hogy miért olyan qrva nehéz gerincesen viselkedni..
2013. ápr. 19. 13:35
55/80 A kérdező kommentje:
a gyerek miatt. Emberileg szeret, rengeteg mindent elértünk közösen (nincs közös lakáshitel vagy ilyesmi), a kollégámmal megölnénk egymást hosszú távon szerintem. Szóval úgy élünk egymás mellett, mint a barátok szinte és úgy egyébként az életben támogatjuk egymást, minden ok, csak a szex nem.
az ami veletek történt a mintapéldája annak az esetnek amivel az emberek párkapcsolati tanácsadóhoz pszichológushoz szoktak fordulni. Hány éves a férjed? Egy dologra tudok gondolni hogy idősebb férfihoz mentél és neki mostanra már tényleg nincs olyan étvágya. Ha korodbeli akkor nagyon furcsa, hogy nem igényli a szexet de pszichológiai gátak is lehetnek. A gyerekszületés utáni elutasításod gátat okozhatott benne, valójában mindkettőtökben. Ez egy baromi klasszikus eset!!! 10/6 házasság átéli. Nem menthetetlen a kérdés akartok e tenni ellene. Azóta próbáltál kezdeményezni a férjednél? Mostanában? Beszélni vele hogy szükséged van a szexre ez így nem megy tovább? Stb stb stb
2013. ápr. 19. 13:42
57/80 A kérdező kommentje:
én nem tudok már rá úgy nézni, és igen, idősebb 15 évvel.
A gyerkeket le kell adni a nagyinak néha hétvégére felvenni a szexi ruhát és bedobni magad. Ha teljesen elutasító minden szexre akkor megbeszélni miért. Ha mindketten kölcsönösen elhidegültetek egymástól akkor pedig jobb elengedni egymást. Nekem nagyon furcsa az hogy szeret de nem akar szexelni. Akkor már csak mint barát szeret ő is nem mint nőt. Egyikőtöknek sem egészséges ilyen fiatalon szexmentesen élni de a megcsalás sem megoldás. Felnőtt emberek vagytok ezt ki kell beszélni egyenesen. Így hogy ő nem akar szexelni neked nincs mitől tartanod, egyszerűen megmondod hogy igényeid vannak te nem tudsz nélküle élni. Ez teljesen normális. Ezt el kell fogadnia ha nem tud megfelelni és nem is akar akkor nem szeret valójában mint nőt. Akkor pedig külön utakon kell evezni vagy megegyezni egy nyílt kapcsolatban ez számomra baromi idegen de halottam már ilyet..
2013. ápr. 19. 13:47
59/80 A kérdező kommentje:
én sem akarok vele szexelni. De az élet egyéb területein teljesen megértjük egymást, számíthatunk egymásra bármiben, bármikor, csak ebben nem :( Ő már valószínűleg nem is igényli ennyire a szexet (írtam, hogy idősebb 15 évvel), és neki megfelel ez az egymás mellett élés. Nekem viszont igencsak megmozgatta a fantáziámat a kollégám.
A kollégámnak egyébként kiállhatatlan a stílusa, úgyhogy semmi esetre sem hagynám ott érte a családomat, viszont - talán pontosan ezért - nagyon vonzz.
Puhatolóznom kellene nála, csak nem tudom, hogy hogyan.
Ha valóban szeret el kell fogadnia hogy igényeid vannak ilyen fiatalon. Amilyen kellemes volt neki hogy közel a negyvenhez a legjobb korában formában lévő huszonéves nője volt el kell fogadni hogy bizony harmincas éveiben normál esetben javában szexel az ember. Idézőjelesen a férfinak vannak bizonyos kötelességei ezek közül a legkellemesebb hogy öntözni kell bizony azt a bizonyos virágágyat. Ha jól értem sejtem itt nem csak a férjed hozzáállása a gond, tehát nem csak amiatt hidegültél el mert ő egy ideje nem akarja hanem a kora miatt is külsőleg is megváltozott és ezért nem vonzódsz hozzá? A kolléga meg egy korodbeli tűzes macsó fiatalos fizikum...
Nem akarok okoskodni de ezért szoktam azt mondani hogy a nagy korkülönbség rizikós mert ez lehet belőle... :(
2013. ápr. 19. 13:56
Kapcsolódó kérdések: