Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy kollégám, mit csináljak?
Figyelt kérdés
de: a párom is ezen a munkahelyen dolgozik, és van egy kisfiunk. A pasi "csak" szeretőnek kell (ene), hogyan lehet ezt megoldani...2013. ápr. 17. 12:15
21/80 anonim válasza:
Nem szégyenled magad? Idióta önző liba... Lapáttal kéne agyonverni az ilyet -.-
22/80 A kérdező kommentje:
miért szégyellném, nem is csináltam semmit. Te biztos gondolatban sem vétkeztél még sosem...
2013. ápr. 17. 14:25
23/80 A kérdező kommentje:
Amúgy nem akarom elhinni, hogy ilyen csak a filmekben van.
2013. ápr. 17. 14:27
24/80 anonim válasza:
Hagyjátok már a kérdezőt! Miért pont ő lenne ribanc? Más gondolkodás nélkül megtette volna, ő meg itt őrlődik rajta, és egy rossz kapcsolatban él, a gyereke érdekében, ami nem mondanám, hogy gerinctelen és ribancos dolog. Nem mondom, hogy a legjobb dolog a megcsalás, és hogy nyugodt szívvel tegye, de nem vagytok a helyében, nem kell letámadni.
25/80 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. ápr. 17. 16:00
26/80 anonim válasza:
Persze még hitesd is el vele, hogy ez az egyetlen megoldás. Baromság.
27/80 anonim válasza:
miért csinálnak gyereket az emberek egy szar kapcsolatban?
tényleg attól várnak javulást?
28/80 A kérdező kommentje:
a kisfiam már megvolt, mire rossz lett, nem tőle vártam a javulást...
2013. ápr. 19. 09:22
29/80 anonim válasza:
A probléma ott kezdődik szerintem hogy ahogy te is írtad a párod veled akar lenni és azt hiszi minden rendben van. Magyarul TE hidegültél el a párodtól. Az okait nem tudjuk simán lehet hogy teljesen jogosan vagy néha ezeket a dolgokat nem kell megmagyarázni ok nélkül akár úgy is megtörténhet hogy a férjed a legrendesebb pali a világon. DE!! Onnantól kezdve hogy ez a dolog egyoldalú ÖNZÉS a részedről hogy ahelyett hogy tennél valamit a megoldásért megcsaláson gondolkozol. A párodnak legyen akármilyen ha fogalma sincs a gondokról mégis hogy tegyen ellene??? A minimum az lenne hogy leültök és beszélgetettek róla nem pedig a kolléga falloszában látod a megoldást. Már elnézést. Ha a gondok szexuális eredetűek csak otthon arra is lehet megoldás millió segítség szakember van stb. Én ezt akár el is tudom képzelni tekintve hogy nem akarod őt elhagyni tehát lehet emberileg minden rendben csak nem teljesít. Ebben az esetben mocskos dolog amire készülsz. De mivel minden feltételezés csak azt vedd magadra ami a tényhelyzet nem tudhatom melyik. Én a helyedben azon dolgoznék hogy a férjed is felfogja gáz van és akkor meglátni hogyan tovább mit tesz ellene. Ha meg ennyire nem érdekel a férjed hogy meg sem akarod próbálni akkor el kell válni, nem pedig csúnyán átverni azt akit évekig szerettél és a gyerekeid apja. Ha van benned becsület és tisztesség a megcsalást elfelejted és nem teszed meg ahogy eddig sem. De ezt nem azt jelenti hogy homokba kell dugnod a fejed ideje lépned valamit a saját boldogságod érdekében. Attól hogy jókat dugsz a kollégával nem leszel boldogabb idővel csak még rosszabb lesz.
30/80 A kérdező kommentje:
igen, a szex a gond, emberileg semmi baj nincs vele, szeret, és szuper apuka... De úgy már nem vonz egyáltalán :(
2013. ápr. 19. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!