Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy kollégám, mit csináljak?
2013. ápr. 17. 12:20
2/80 A kérdező kommentje:
ja, köszi, de még sosem csaltam meg a páromat, és olyan béna vagyok. Ja, és a pasi sem tudja, de régóta őrlődöm már. Szóval el is kellene mondani, vagy valami jelet adni legalább. Azt sem tudom, hogy állna hozzá, páromat régebben ismeri, mint engem. Amúgy ő szingli.
Hogyan mondjam ezt el neki... úúú 10 éve nem pasiztam...
Elég nagy a lebukás esélye egy munkahelyen. Úgyis felfigyelnek rátok, hogy milyen jóban vagytok. Persze ti nyomnátok a rizsát, hogy semmi nincs, csak barátkoztok, de az emberek nem hülyék, és valószínűleg a férjed sem. A sokadik visszajelzésre gyanút fogna. Rámehet a kapcsolatod, a kisfiad meg miattad majd apa nélkül vagy mostohaapával nőhet fel. Ha nincs lelkiismereted, és a párod is, gyermeked is csak másodlagosak, akkor csináld!
2013. ápr. 17. 12:24
Óvatosan, a legnagyobb körültekintéssel, diszkrécióval. A közös munkahely hátrány. Ha jobban belemelegedsz, akkor a férjed biztosan észreveszi a jeleket rajtad., úgyhogy vigyázz!
2013. ápr. 17. 12:25
Ha kitudódik, még az i benne van a pakliban, hogy egyikőtök elveszíti az állását. Ez attól is függ melyikőtök fekszik jobban a főnöknél.
2013. ápr. 17. 12:26
6/80 A kérdező kommentje:
nem közvetlen kolléga. És igen, engem is a kisfiam tartott vissza. A párommal sajnos már évek óta nem jól vagyunk. Szóval döntöttem, a családomat nem akarom eldobni. Nagyon - nagyon titokban mások is megoldották már. Hogyan mondjam el a pasinak?
ha magad alatt akarod vágni a fát, tök jól csinálod
egy munkahelyen mind a 3-n, ez remek, 3 felállás lesz? amúgy megtudja, ráadásul régebb óta ismeri, hogyan gondoltad? nem tudom Te nem gondolkozol? ilyet ne haragudj, de ép elméjű ember nem csinál, két szék közül a földre, ennek nagyobb az esélye, utána meg egy munkahelyen dolgozni, gondolkozzál már kérlek!!!
2013. ápr. 17. 12:30
8/80 A kérdező kommentje:
tudom, én is őrlődöm már egy ideje. De valahogy szeretném megoldani, mások is meg tudják... Hogyan mondjam el neki?
Ha kettesben vagytok pl megfoghatnád a kezét, mert beszélnél vele! A többi jön magától.
Sok sikert!
2013. ápr. 17. 12:38
10/80 A kérdező kommentje:
ú köszi, végre valaki bíztat. Ilyen tanácsokat szeretnék még. :)
Kapcsolódó kérdések: