Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik egy kollégám, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy kollégám, mit csináljak?

Figyelt kérdés
de: a párom is ezen a munkahelyen dolgozik, és van egy kisfiunk. A pasi "csak" szeretőnek kell (ene), hogyan lehet ezt megoldani...
2013. ápr. 17. 12:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
Kőkemény pszichológiát is érzek itt a háttérben nem csak szexuális téren. Ezért is mondtam hogy egy párkapcsolati tanácsadó sokat segíthet a megoldásban. Az is lehet nagyon fiatalon mentél férjhez előtte alig volt dolgod férfival vagy csak egy két tapasztalatod volt. Ilyen esetekben gyakori hogy a nőből előjön a még élhetnék a kell a változatosság más férfi érzése. Azonban fontos tudni és elgondolkozni hogy mi okozza az otthoni problémákat? Miért hidegültél el a másiktól? Ahogy írod férjed példás apa szerető férj. Mégis szexuálisan elhidegültél tőle. Miért? Talán mert nem volt elég időtök egymásra a gyerek mellett kettesben. Egyre inkább az apát a gyereked apját láttad benne nem pedig a szeretőt. És ez elindíthatott egy sor reakciót ami benned az elhidegüléshez vezetett. Holott a férjed ugyanaz az ember akibe valaha beleszerettél akivel hatalmasakat szexeltetek vagy egész nap önfeledten egymás társaságában voltatok és a másik puszta jelenléte elég volt a boldogsághoz. A körülmények változtak és ezek hatással voltak rátok. Ez természetes de nem jeletni azt hogy nem orvosolható.
2013. ápr. 19. 12:08
 42/80 A kérdező kommentje:
12:08-as, teljesen igazad van.
2013. ápr. 19. 12:12
 43/80 A kérdező kommentje:
és a kollégám pont, hogy olyan rosszfiús, azért jön be
2013. ápr. 19. 12:14
 44/80 anonim ***** válasza:
Kedves 40 es. Az oké hogy minden félre kefélés kiderül, de valaki megbocsátja a párjának vki nem.Ezért mondtam hogy "vezethet".
2013. ápr. 19. 12:17
 45/80 anonim ***** válasza:
Amúgy a kollégára rátérve.. arra sincs semmi garancia hogy nem tállalna ki a férjednek. Tehát a kérdés miből feltételezed azt róla hogy erkölcstelen és egy házasságba belenyúlni ahol gyerek is van neki okés? Főleg úgy hogy ismeri a férjedet? Miért is vállalná ezt a rizikót gondolj bele ha kiderül szerinted mi lenne a munkahelyen a két férfi között mégha nem is egy részlegen dolgoznak. A főnökség mit szólna ehhez? Több ember is elveszíthetné az állását egy esetleges incidens miatt és ha a férjed érzelmi világa nem is érdekel gondolj arra hogy a gyereked apja munkanélkül maradhatna x ideig. Mert a megcsalások valóban a legtöbb esetben kiderülnek. Előbb utóbb. Na már most ha én lennék a férjed helyében és megtudnám a kedves kollégáról hogy a feleségemet dugja lehet annyira elborul az agyam hogy a helyszínen a munkahelyen laposra verem. Ne akarj egy ilyen szituációt megteremteni.
2013. ápr. 19. 12:19
 46/80 anonim ***** válasza:

"Kedves 40 es. Az oké hogy minden félre kefélés kiderül, de valaki megbocsátja a párjának vki nem.Ezért mondtam hogy "vezethet"."

Jó, ebben igazad van :)

De mondjuk aki egy ilyet megbocsát, az egy hülye barom. Ebben az esetben meg is érdemel egy ilyen "nőt".

Árulást nem lehet megbocsátani.

2013. ápr. 19. 12:23
 47/80 anonim ***** válasza:
12:08 vagyok. Az hogy itt vagy jelzi hogy egyáltalán nem vagy még reménytelen. Nem szégyen az hogy fantáziálsz amíg nem teszel semmit rosszat a gond az hogy a fantáziád alapja egy valós létező személy a közeledből. Ez nem vezet jóra. Nagyon bízom benne hogy sikerült meggyőznöm téged arról hogy adj egy esélyt a kapcsolatotoknak keress fel szakembert, helyre lehet állítani a szexuális életeteket. Oldjátok meg hogy többet legyetek kettesben a gyerek nélkül, beszélj a férjednek a vágyaidról, hogy szeretnél egy kis izgalmat keménységet változatosságot. Ha egyedül nem tudod ezt felvezetni jól jön a szakember segítsége, párkapcsolati tanácsadó. Simán helyrehozható a dolog szeretném ha belátnád. Nem jó ilyesmit látni ,örülök h kiírtad ezt a kérdést és nem léptél. Mélyen belül biztos vagyok benne te is azt szeretnéd ha helyreállnának a dolgok de ezért tenni is kell. Először is bevállalni hogy beszélni kell róla a férjeddel. Meg fogja érteni. fontos hogy támogasd hogy szereted hogy ez nem az ő hibája csak szeretnél hiányolsz ilyen dolgokat. Ez párkaocsolati szakember segíteni tud ebben is hogyan kommunikáld le otthon. Ezért is mondtam szerintem ha anyagilag megteheted akár egyedül is felkereshetsz valakit és segít hogyan tovább.
2013. ápr. 19. 12:28
 48/80 A kérdező kommentje:

igen, arra sincs semmi garancia, hogy nem tálalna ki.

Nem akarom, hogy kiderüljön. De már régóta őrlődöm rajta, és otthon már sosem lesz olyan, amilyen régen volt. Igen korán találkoztunk 22 éves voltam,előtte egy 2 és fél éves kapcsolatom és néhány futó kalandom volt. De ez a pasi már régen is bejött, csak akkor még elhessegettem a gondolatot. Most már nem tudom...

2013. ápr. 19. 12:35
 49/80 anonim ***** válasza:
Figy. felnőtt ember vagy felelősséget kell vállalnod magadért és másokért egyaránt. Ha megpróbálod helyreállítani a kapcsolatot és nem működik akkor legalább elmondhatod én megpróbáltam. De az nem megpróbálás hogy előre eldöntöd hogy már úgysem lehet olyan. Ez nem így működik rendben most így érzel ha nem így éreznél nem lenne gond. De ez egyáltlaán nem jelenti azt hogy igazad van. A nálatokénál sokkal rosszabb kapcsolatokat helyzeteket sikerült helyreállítani új alapokra helyezni. El kell határoznod magad és pozitívabbnak lenni megpróbálni tenni érte. Ha teljesen elhidegültél a férjedtől és erre képtelen vagy, tehát nem csak szexuálisan hanem minden értelemben akkor pedig mindenki jobban jár ha elváltok. De én akkor is adnék még egy esélyt megérdemli hogy tudjon róla és ne érezze azt meg sem próbálhatott változtatni a dolgokon. Ha nem működik a válás mindenkinek jobb a gyereknek is ha békében sikerül. Ha te most félredugsz és kiderül és úgy váltok mindenkinek sokkal de sokkal rosszabb lesz. A gyereknek is. Ezért kezdtem a felelősséggel ezt az üzenetet. A rossz fiús kolléga nem vállalható rizikó most minden morális tényezőt félrerakva.
2013. ápr. 19. 12:51
 50/80 A kérdező kommentje:
eddig próbáltam megoldani, most jutottam el oda, hogy a maradjunk együtt, de a szexet máshol kell keresnem. Gondolkodtam még a nyitott kapcsolat kérdésén, nem tudom ehhez mit szólna... Illetve azt sem tudom még a kollégám mit szólna, úgyhogy még ott is puhatolóznom kell, ehhez szeretnék még segítséget kérni tőletek. Nem lehet, hogy csak olyanok fordulnak meg itt, akik még sosem csináltak ilyet.
2013. ápr. 19. 13:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!