Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kedvelem a kollégám, de mindkettőnknek van párja. Mit tennétek az alábbi esetben?
Szia!
Ez valóban nehéz helyzet. Viszont légy gerinces. Ha nem érzed jól magad a kapcsolatodban, akkor ezt ne úgy tudasd a pároddal, hogy még a kapcsolatod alatt összejössz egy másikkal. Ezt azért a párod sem érdemli meg, gondolom most már Te is belátod mekkora fokú tiszteletlenségre utalna a pároddal szemben.
A legjobb dolog az őszinteség a való életben. Tudod, ez vezet a boldogsághoz egy szoros ösvényen..
Ha már többideje tart ez az érzés a részedről, akkor sem biztos, hogy ezt akarod. Gondolkodj el, hogy nemcsak azért tetszik-e, mert 'otthon' nem minden van rendben. Tudod, az ember olyan, hogy a rosszban is próbálja a jót keresni. Lehet titkon úgy gondolod Ő a menekülés számodra a kapcsolatból, de ez nem feltétlenül egyenlő azzal, hogy Őt is akarod valójában.
Ezért azt tanácsolom Neked, hogy gondold át. Ha már egy ideje ígyérzel, tudasd a párodra gerinces ember módjára, és szakíts. Mégpedig ne azért, hogy így mondd el a kollégádnak az érzéseidet, hanem önmagad miatt. Tudod, tiszta lelkiismeret, stresszmentes élet a hosszú-sikeres élet titka.:) Ha így állsz az egészhez, a kollégád is lehet vevő lesz Rád.
Viszont azzal számolj, hogy ha bármi is lesz köztetek, annak a kollégáid között hangja lesz.:) Ez nem feltétlenül rossz, mert a vélemények szubjektívek. Csak azért számolj a dologgal.
Hajrá!
Ez egy nagyon rossz ötlet..én is gondolkodtam ilyenekben anno,de aztán a pasi annyira kiábrándított magából..
Bárki mondhat bármit..akkor hidd el,ha ezt ő mondja..mellesleg,ha annyira kellenél neki a visszafogottsága ellenére rég eldobta volna azt a kapcsolatot..ellentétben veled,mert akinek kiegyensúlyozott a kapcsolata nem vibrál másokkal..
Persze nem biztos,hogy a te hibádból,de ha másra vágysz az régen nem jó. 21/L
Láttam már olyan szerelmeket, házasságokat, akik közös munkahelyen kezdődtek, szerintem ebben semmi rossz nincs. De az igaz, hogy a pároddal döntenetek kellene, lesz-e közös jövőtök, mielőtt bármi történne a kollégáddal. Egyébként lehet, hogy ezt a pasit is csak az tartja vissza attól, hogy kezdeményezzen, hogy azt hiszi foglalt vagy és nincs esélye.
Egyébként mi történt azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!