Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik egy kollégám, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy kollégám, mit csináljak?

Figyelt kérdés
de: a párom is ezen a munkahelyen dolgozik, és van egy kisfiunk. A pasi "csak" szeretőnek kell (ene), hogyan lehet ezt megoldani...
2013. ápr. 17. 12:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:

3 lehetőséged van. Ebből 2 egyenes, becsületes út, és én azt ajánlom, hogy ilyet válassz.

1. Eldöntöd magadban, hogy lesz-rod azt a másik fickót, mert a párod neked fontosabb.

Ez egy becsületes megoldás.

2. Megmondod a párodnak, hogy már nem szereted, otthagyod, és kefélsz a másik fickóval.

Ez is egy becsületes megoldás.

3. A pároddal együtt maradsz, és a háta mögött kefélsz a másik fickóval.

Ebben az esetben egy alávaló, gerinctelen, sunyi kis izévé válsz(majdnem azt írtam, hogy féreggé, de ezzel a hasonlattal a férgeket sérteném meg), aki kötelet érdemelne. Mert ember annál undorítóbb dolgot nem tehet, minthogy elárulja azt, aki bízik benne.

2013. ápr. 19. 11:35
 32/80 A kérdező kommentje:

leszarni nem bírom, 32 éves vagyok, nem akarok így élni egész életemben.

elhagyni nem tudom, a kisfiam nem akarom, hogy apa nélkül nőjön fel.

2013. ápr. 19. 11:42
 33/80 anonim ***** válasza:
#32 vagy anya nélkül, úgy érted
2013. ápr. 19. 11:44
 34/80 A kérdező kommentje:
ááá azt el sem tudnám képzelni, hogy ne legyen velem...
2013. ápr. 19. 11:48
 35/80 A kérdező kommentje:
szóval nem a kisfiam elhagyni, hanem a párom, és így gondoltam, hogy apa nélkül nőne fel.
2013. ápr. 19. 11:49
 36/80 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha megpróbálnál tenni valamit a dologért hogy helyreálljon? Így hogy most már teljesen képbe vagyunk hogy mi a probléma világos hogy csak a szex. Szerintem ez egy igen gyakori jelenség minden harmadik házasságban átesnek egy ilyen perióduson. Még fiatal vagy talán az ösztönök szabadultak el vagy lehet a férjed "túl jó" és emiatt nem vonz már szexuálisan hiányzik egy kis vadság keménység akár tőle. Lehet mindig szeretkezik és sosem dug meg keményen. Ez lehet durván hangzik de 10/8 ilyen szexuális jellegű házassági gondot az oldott meg hogy KOMMUNIKÁLTAK esetleg felkerestek egy szakembert. A férfi megértette a gondot és változtatott új alapokra helyezték a kapcsolatot. Ha izgalmasabb szexre vágysz vagy csak arra hogy keményen megdugjon ne szeretgessen azt is le kell kommunikálni. Egy biztos szerintem nem menthetetlen a dolog, csak beszélni kell róla és szakembert mindenképp ajánlanék bevonni. Ha férjed szeret és tényleg olyan jó ember ahogy írod megfogja érteni és mindent megtesz majd hogy újra jó legyen neked is a kapcsolat. Egyébként ha egyelőre nem akarod bevonni a férjedet egyedül is felkereshetnél egy szakembert sokat segítene. Én a helyedben nem mondanék le úgy házasságodról hogy meg sem próbálod helyrehozni.
2013. ápr. 19. 11:54
 37/80 anonim ***** válasza:

"leszarni nem bírom, 32 éves vagyok, nem akarok így élni egész életemben.

elhagyni nem tudom, a kisfiam nem akarom, hogy apa nélkül nőjön fel."

Úgy látom, te már eldöntötted, hogy a becstelen utat választod, és csak megerősítést, feloldozást keresel itt.

És hát nem mondom, ezek aztán jó kifogások a gerinctelenségre és aljasságra, könnyen elhitetheted magaddal, hogy nem leszel ettől sz-r ember, ha félrekúrsz.

De tévedsz. Pontosan az ilyen helyzetekben mutatkozik meg, hogy milyen ember is valaki. A tettekben. Nem az számít, hogy te mit gondolsz magadról.

Te becsületes, jó embernek tartod magad? Akkor itt a lehetőség, hogy bebizonyítsd.

Vagy ez, vagy az ellenkezőjét bizonyítod: hogy egy sz-r ember vagy.

2013. ápr. 19. 11:55
 38/80 anonim ***** válasza:

Vagy többet beszélgess vele, sokat mosolyogj rá és tényleg legyenek ilyen "véletlen" érintések.

Nagyon vigyázz hogy lenne bukjatok mert az akár szakításhoz is vezethez...

2013. ápr. 19. 11:55
 39/80 anonim ***** válasza:

"ááá azt el sem tudnám képzelni, hogy ne legyen velem..."

Hát pedig manapság már nem úgy működnek a bíróságok, hogy automatikusan az anyának ítélik a gyereket. Megvan az esélye, hogy nem lesz veled.

És egyébként a végén ugyanide jutsz, ha a könnyebb(nek tűnő) megoldást választod, és a párod háta mögött félrekúrsz. Mert az előbb-utóbb kiderül. Mindig kiderül. És egy megcsalás miatt kialakult válóperben csak még nagyobb esélye lesz, hogy elveszted a gyereket.

2013. ápr. 19. 12:00
 40/80 anonim ***** válasza:

"Nagyon vigyázz hogy lenne bukjatok mert az akár szakításhoz is vezethez..."

Nem vezethet. Vezet. Minden félrekúró lebukik. Csak idő kérdése.

2013. ápr. 19. 12:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!