Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megalázó egy volt feleségnek, ha a volt férje a cukrászdájában randizik a menyasszonyával, miközben őt becsapta és kibobta az, akiért elhagyta a férjét?
Még most is próbálja besározni a menyasszonyomat...
Hogy miért tartom ribancnak? Hol találhatnék olyan nőt, akiről 100%-ra biztosan tudhatom, hogy nem ribanc? Jobb felkészülni és hamar túllápni, ha baj van, mint ragaszkodni, hogy utánna jobban fájjon.
Te menj el egy pszichológushoz,mert nem megfelelően ítéled meg a női nemet.
Én nő vagyok,szinte mindig átvágtak a férfiak,mégsem szidom az összes férfit b+.
Jézusom, ha minden férfi és minden nő így gondolkozna akit már becsaptak.......de tudom, csak téged basztak már át, mást még soha, ezért mi szerencsétlen földi halandók ezt nem értjük.Ha mindg másban keresed a hibát...nos tényleg nem csoda, ha az asszony lelépett.Te nem vagy férfi!
Ne csodálkozz, ha a nők otthagynak mikor kiismernek...és persze akkor ők a ribancok.:D Te inkább menj el világítótorony őrnek és ne csajozz :D
Biztos ismered a viccet az autópályáról mikor bemondják, hogy vigyázzanak mert egy hülye szembe megy a forgalommal.Erre az egyik kocsiban megszólal a pasi:Egy?Vazze, mind szembe jön!....
Nem kéne néha elgondolkozni azon, hogy nem a csajok a ribancok (pláne nem mind) akikkel találkozol, hanem benned van a hiba, h mind ott hagy?...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!