Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megalázó egy volt feleségnek, ha a volt férje a cukrászdájában randizik a menyasszonyával, miközben őt becsapta és kibobta az, akiért elhagyta a férjét?
Hát én röhögőgörcsöt kapnék, ez annyira átlátszó, hogy szándékosan akarja bosszantani, hogy már szánalmas.:)
Aki tényleg boldog az éli az életét, eszébe nem jut sem bosszút állni, sem ilyen ovis szintű hülyeség.
Ha meg már abba fektet energiát, hogy engem bosszantson...nos no comment :)
Szóval szerintem 5 éves színvonalú és magatokat teszitek vele nevetségessé.
azt még megértem h jól esne eldicsekedni előtte h van valakid. Igaz ez is gyerekes, de valljuk be, ki nem büszke ha végre megatlálta őt is a szerelem, miután kidobták. De ha már ismeri, tud róla akkor minek mész oda dicsekedni? H képzelted a szitut, h ott ültök és direkt látványosan szeretitek egymást? Ez szánalmas...meg sem merném enni amit kihoz a pincér :D Szóval ha véletlen összefuttok és büszke vagy az új nődre az ok, de h szánt szándékkal az ő cukrászdájába menni? Szerinted nem is sejtené h mi járatban vagy ott? :D
Szóval foglalkozz a kapcsolatoddal és ne azzal h mivel bizonygasd be az exednek h hű de nagyon túl léptél rajta
A kérdező kommentje:
Így belegondolva ez nem jó ötlet... Talán ha a kis ideiglenes szeremével mennék üzleti tárgyalásra...
22-es vagyok.Hát ne haragudj, de biztos, hogy volt feleségről meg ilyenekről van szó és nem egy 12 éves srác/csaj vagy?:) Komolyan felmerült bennem.
Ha igen akkor nem gond, majd felnősz, ha tényleg igaz amit írtál...akkor bajok vannak veled is meg a menyasszonyoddal is.Fejben és nem kicsik...:)
Egy "boldog", "felnőtt" ember még azon gondolkodik, hogy miután kitaláltak a párjával egy ovis szintű "bosszút" kikéri az emberek véleményét gyk-n, és a sok lehúzó válasz után beírja, h "aha, lehet tényleg nem jó ötlet..." és már azon gondolkozik, h akkor mivel bosszantsa az exet....egy vicc az egész, nem csoda, ha félrek.rt az asszony, akár bejött neki a kapcsolat akár nem:)
"Még mindig érzek iránta valamit, ez tény, ahogy ő is irántam, de ezt már nem lehet jóvá tenni."
Tapasztalatból mondom, mert a volt párommal mi is úgy mentünk szét, hogy még éreztünk egymás iránt: ilyenkor minden kis bosszú, minden amit a másikkal kapcsolatban teszünk, amikor találkozunk, amikor kapcsolatba kerülünk, még ha ilyen indokból is, az kétélű fegyver. Semmit nem javít a helyzeten, nem visz előre, csak hátráltatja azt, hogy túl legyünk egymáson.
Ilyenkor a legjobb megoldás, ha teljesen megpróbáljuk a másikat kizárni és nem kerülgetjük. Bosszúból sem.
Egyébként elég érdekes ez, hogy úgy van menyasszonyod, hogy még érzel valamit az ex iránt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!