Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan legyek bunkó lányokkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek bunkó lányokkal?

Figyelt kérdés
Szóval a helyzet az, hogy szeretnék becsajozni. Gimiben volt már pár barátnőm, de az már pár éve volt és azóta másképp állok a dolgokhoz. Viszont a gond a haverom szerint az, hogy túl kedves vagyok és figyelmes, ezért nem sikerül a dolog. Azt ajánlotta, hogy legyek egy kicsit bunkó és lekezelő és akkor könnyebb lesz. Szóval tanácsokat szeretnék, elsősorban fiúktól, akik ugyanígy voltak mint én :) Magabiztossággal nincs problémám, és annyira csúnya sem vagyok.. anyukám szerint :D
2013. márc. 30. 18:40
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Működik!

Én próbáltam, bejött.

2013. ápr. 4. 17:41
 32/35 anonim ***** válasza:
Hogyan legyél bunkó? Egyszerű! Csak add magadat!
2013. ápr. 4. 19:11
 33/35 A kérdező kommentje:
Ez a baj, hogy eddig magamat adtam:) És mégis itt vagyok..
2013. ápr. 4. 19:16
 34/35 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy kedvesből őszintén bunkó legyél nagyon hosszú és fáradtságos az út. Ha már meghódítottál 1 vagy 2 nőt, akit elsőre nagyon sokra tartottál, aztán felfedezted, hogy semmi különös nincs bennük, sőt arra is rájöttél, hogy egyik csajba sincs semmi különös. Akkor rájössz, hogy egyáltalán nincs szükséged rájuk, sőt bizonyos értelemben jobb nélkülük. Ekkor már nem esik nehezedre "helyén kezelni" őket.

Ehhez persze az is kell, hogy saját magadat igazán megismerd, és felfedezd, hogy férfiként milyen hatalmas erő birtokában vagy. Amíg nem ismered a saját erődet, próbálsz majd másoktól önbecsülést koldulni. Így kedves vagy.

Ahhoz, hogy független legyél a nőktől rengeteget kell csajozni. Aztán több nagy siker után rájössz a végső igazságra, hogy az egész nem is olyan nagy szám, és saját magaddal és a haverjaiddal százszor jobb, mint akármelyik cafkával.

2013. ápr. 4. 19:55
 35/35 A kérdező kommentje:
Ez érdekes volt, köszönöm :)
2013. ápr. 4. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!