Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy ismerkedjek lányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedjek lányokkal úgy hogy ne csak barát legyek (folytatás lent)?

Figyelt kérdés

Szoval én egy átlagos 21 éves fősulis srác vagyok. Ha tetszik egy lány, mindig az van, hogy legyünk barátok, vagy még csak nem is mondtam semmi olyat, neki más tetszik(ez a leggyakoribb). Mondták már aranyos vagyok édi, meg nem nézek ki rosszul, de akkor mit rontok el?Túl sokáig húzom, és a végén már nem veszik komolyan vagy mi?Tény hogy szeretek hülyéskedni,de lehet néha túlzásba viszem, tehát erre rájöttem már, hogy vissza kell fognom magam, de nehezen megy. Vagy csak egyszerűen eddig nem jó helyen tapogatóztam? Jó élőben először nem vagyok nagy dumás, de ha már ismerek valakit, akkor jön belőlem a szöveg legyen akármi jó csaj, csak a kezdetek nehezek:(

Másik, ugye nehezen megy a dolog legalább lány ismerősök nélkül. Mondjatok már nekem ötleteket mit kéne csinálni, hogy legalább megismerjek jó pár lányt. Vagy lányok, ha valami idegen odamenne hozzátok, és mondjuk 5-10 percet beszélgetne veletek és elhívna valahova esetleg elmennétek vele? Mittudom mint a filmekben meglátják egymást kis susmus aztán nem lenne kedved meginni egy kávét holnap ... igy gondoltam, erre mit mondanátok, ha mondjuk elsőre nem teljesen bejövős a srác, vagy ha bejön?

Tudom hogy kicsit hosszú lett, de most elég rossz passzban vagyok, muszáj volt valahogy kiadnom.

21F

2011. márc. 10. 14:46
 1/5 anonim ***** válasza:
A kiszemelt lánnyal az első pillanattól éreztetned kell, hogy nem a barátja akarsz lenni. Ha csak barátkozol vele, akkor nem férfiként tekint rád, hanem játszópajtásként.
2011. márc. 10. 14:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha csak úgy ismeretlenül odamész egy lányhoz, senkinek nem az az első gondolata, hogy haverkodni akarsz vele. Ha megy, megy, ha nem akar menni, akkor nem megy.
2011. márc. 10. 14:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Megmondom neked a nagy titkot, az ismerkedős szöveget, ami mindig bejön:

- Elnézést, szabad egy mellnézést?

2011. márc. 10. 14:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Főiskolás vagy, nyomás bulizni.
2011. márc. 15. 21:00
 5/5 anonim ***** válasza:
miért vagyok előítéletes a bulikkal szemben?!ismerkedés terén?
2011. márc. 15. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!