Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek bátrabb a lányokkal?
egyél borban sült húst kaukázusi vegyeskörettel.
a hatás garantált;)
kösz nem
am bárkivel nagyon jól el tudok dumálni, azt mondják jó humorom van de ha ilyen csajjal kell beszélnem leblokkolok és nem nagyon tudok mit mondani
Én lány vagyok és én sem vagyok nekem tetsző fiú társaságában oldott, szerintem sok embernél így van.Az alkohol sem valami jó ötlet,mert ha pl. egy fiú úgy állítana oda egy randira hogy ittas állapotban van tuti ott hagynám, akármennyire tetszik.Próbáld növelni az önbizalmad.:)
L18
egyszerű
beszélj őszintén, valószínűleg, ő is pont olyan ideges mint te(ha randiról van szó) s erről jól el lehet beszélgetni, hogy ki ideges s miért, s aztán már megy a beszélgetés tovább...
nekem is ilyen problémáim vannak csak lányba, de eddig ez az őszinteség bevált, azt sosem kell szégyelni
Sok sikert! És gondolj mindig arra, hogy ők is csak emberek.
Légy ügyes! 18L
(amúgy hány éves vagy?)
:)köszi
15 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!