Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek bátrabb a lányokkal?
Több technika is létezik:
1, ne fürödj, ne moss fogat 1 hónapig és menj emberek közé
(általában kevébé megoldható)
2, vegyél fel búvárszmüveget, ragassz a homlokodra egy műfaszt, vegyél fel női top-ot és balettcipőt és irány az utca
3, állíts meg minden embert aki szembe jön az utcán és mond el nekik, hogy a marsról jöttél, 3 segglyukad van és tücskök párzási szokásairól szeretnél infót
Olyan megaláztatást és kínt fogsz átélni, hogy totál leszarod majd, hogy normál körülmények között ki mit gondol rólad! Nekem az egyik működött ;)
Ne félj kimondani, amit gondolsz! Az őszinteség tényleg jó taktika tud lenni. Lehet, hogy csak egyszer van rá lehetőséged, hogy kimond, tehát élj vele!:) Keress egy olyan témát, amiről könnyen tudtok beszélgetni. Ha őt is érdekled, akkor nem fogja zavarni, hogy nem vagy épp a helyzet magaslatán, még segíthet is túllendülni a holtponton. Nincs mitől félned!
Az alkohol majd akkor lesz megoldás, ha idősebb leszel és szokod, de akkor is max egy kör, én se venném jó néven ha valaki ennél "oldottabban" jönne oda hozzám. 20/L
Az alkohol is segít de nem egésséges sztem bezsélj ugy velük mint egy haverral és ne ugy menj ida hogy becsajozol hanem zgy hogy szerzel egy ujj barátotéa mJD UTÁNA meglátod mi lessz
meg ha mé mindig félsz aakko menj eg jo haveroddal aki mismeri és ugy egyszerübb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!