Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy legyek bátrabb a lányokkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek bátrabb a lányokkal?

Figyelt kérdés
Nem nagyon tudok feloldodni olyan lányok társoságában akik tetszenek, mit csináljak?
2010. márc. 28. 17:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Több technika is létezik:

1, ne fürödj, ne moss fogat 1 hónapig és menj emberek közé

(általában kevébé megoldható)

2, vegyél fel búvárszmüveget, ragassz a homlokodra egy műfaszt, vegyél fel női top-ot és balettcipőt és irány az utca

3, állíts meg minden embert aki szembe jön az utcán és mond el nekik, hogy a marsról jöttél, 3 segglyukad van és tücskök párzási szokásairól szeretnél infót

Olyan megaláztatást és kínt fogsz átélni, hogy totál leszarod majd, hogy normál körülmények között ki mit gondol rólad! Nekem az egyik működött ;)

2010. márc. 31. 23:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja, az alkoholt felejtsd el! Csak rosszabb lesz, mert ha nem iszol és találkozol velük totál le fogsz blokkolni. Mindig józanul!
2010. márc. 31. 23:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Nézzd magadat a tükörbe otthon,és mond el hangosan, hogy : Én ey helyes,magabiztos srác vagyok. Mindig mondogasd ha eszedbe jut, akár az utcán lépkedve, evés közben,vagy ha fürdesz.mindig mondogasd magadba,és ez önbizalmat ad magadnak.Ha van önbizalmad,odamersz majd menni, de egyszer élünk,ezt is tartsd lészben, hogy hama elrepül az idö,és akkor már nem lesz lehetöséged semmire.nem történik semmi ha elsöre nem sikerül.sokat kell gyakorolni,és kezd ugy h megkérdezed mennyi az idő? stb. sok szerencsét;
2010. márc. 31. 23:08
 14/15 anonim válasza:

Ne félj kimondani, amit gondolsz! Az őszinteség tényleg jó taktika tud lenni. Lehet, hogy csak egyszer van rá lehetőséged, hogy kimond, tehát élj vele!:) Keress egy olyan témát, amiről könnyen tudtok beszélgetni. Ha őt is érdekled, akkor nem fogja zavarni, hogy nem vagy épp a helyzet magaslatán, még segíthet is túllendülni a holtponton. Nincs mitől félned!

Az alkohol majd akkor lesz megoldás, ha idősebb leszel és szokod, de akkor is max egy kör, én se venném jó néven ha valaki ennél "oldottabban" jönne oda hozzám. 20/L

2010. márc. 31. 23:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Az alkohol is segít de nem egésséges sztem bezsélj ugy velük mint egy haverral és ne ugy menj ida hogy becsajozol hanem zgy hogy szerzel egy ujj barátotéa mJD UTÁNA meglátod mi lessz

meg ha mé mindig félsz aakko menj eg jo haveroddal aki mismeri és ugy egyszerübb

2010. ápr. 2. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!