Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan legyek bunkó lányokkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek bunkó lányokkal?

Figyelt kérdés
Szóval a helyzet az, hogy szeretnék becsajozni. Gimiben volt már pár barátnőm, de az már pár éve volt és azóta másképp állok a dolgokhoz. Viszont a gond a haverom szerint az, hogy túl kedves vagyok és figyelmes, ezért nem sikerül a dolog. Azt ajánlotta, hogy legyek egy kicsit bunkó és lekezelő és akkor könnyebb lesz. Szóval tanácsokat szeretnék, elsősorban fiúktól, akik ugyanígy voltak mint én :) Magabiztossággal nincs problémám, és annyira csúnya sem vagyok.. anyukám szerint :D
2013. márc. 30. 18:40
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
lehet hogy az első 4válaszoló nő volt,de egy nő jobban tudja hogy mire van szüksége egy nőnek mint egy pasi
2013. márc. 30. 19:46
 22/35 anonim ***** válasza:
69%
Nem olvastam végig a válaszokat, és lehet hogy nem én vagyok a tuti forrás (25/L), de azért leírom, hogy mit gondolok. ILYEN NINCS HOGY AZÉRT NEM TAPADNAK RÁD A CSAJOK, MERT NEM VAGY BUNKÓ!!!! Lehet, hogy a többi suttyó, bunkó paraszt után lógó nyelvvel loholnak, de ha te is bekeményítenél, akkor meg azért nem kellenél nekik. Engem soha nem a bunkóság fogott meg egy fickóban sem, hanem mindig valami más, és csak mellékesen voltak bunkók. Ha egy lánynak viszont tényleg a bunkó kell, akkor egészségére, neked kijár az, hogy egy okos lánnyal legyél, ne egy kis önbizalomhiányos, buta bigével. Legyen tartásod! Ha te nem kellessz így nekik, az egyéniségeddel, akkor le vannak sajnálva! Előbb - utóbb úgyis összejön a dolog valakivel, de lehet, hogy pont őt ijesztenéd el, ha hirtelen bekeményítenél. Ha csak egyéjszakásra kellenek, akkor ne vedd figyelembe azt, amit leírtam.
2013. márc. 30. 19:58
 23/35 A kérdező kommentje:
Viszont egy pasi az aki elcsábítja a nőt :)
2013. márc. 30. 19:58
 24/35 anonim ***** válasza:
Ja, és még valami: amikor kiderült a faszimról, hogy bunkó, rögtön leépítettem...
2013. márc. 30. 19:59
 25/35 A kérdező kommentje:
Egész jó komment, a baj csak az, hogy nem sok ilyen lánnyal találkoztam aki így gondolja:) Nem igazán vagyok az egy éjszakás típus.. Az a baj velem, hogy nagyon igényes és válogatós vagyok tehát én csak olyannal feküdnék le akár egy éjszaka is akivel akár kapcsolatot is építhetek.. És most inkább arra lenne szükségem:)
2013. márc. 30. 20:01
 26/35 anonim ***** válasza:
Igen, de lehet, hogy pl. már tetszel valakinek, csak nem tudsz róla, és ha most bekeményítesz (ami önhaugság is, mert neked nem belülről jön - hála Istennek!), lehet, hogy mire te is észrevenéd, és tudnál lépni felé, már nem is fogsz neki kelleni :(
2013. márc. 30. 20:01
 27/35 anonim ***** válasza:
Hidd el, neked van igazad, nem a társasalom többségének. Én is pont így vagyok ezzel, csak én lány vagyok és 25 múltam, szóval többszörösen hátrányos helyzetből indulok.
2013. márc. 30. 20:03
 28/35 A kérdező kommentje:
Az, hogy úgy ismerkedek meg valakivel, hogy egy kicsit bunkó vagyok nem kizáró ok, hogy később ne lennék vele kedves.. Inkább így mint fordítva
2013. márc. 30. 20:03
 29/35 anonim ***** válasza:
Mért kell egyáltalán annak lenni? Biztos a te korosztályodban is vannak olyan lányok, akiket ez abszolút taszít.
2013. márc. 30. 20:05
 30/35 anonim ***** válasza:

De hát te tudod. Én egy nagy igazságot tudok neked adni, nem erre a helyzetre, hanem úgy általában: baromi nehéz, de próbálj meg úgy élni, hogy később ne kelljen semmit megbánni!

Üdv :)

2013. márc. 30. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!