Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek bunkó lányokkal?
Figyelt kérdés
Szóval a helyzet az, hogy szeretnék becsajozni. Gimiben volt már pár barátnőm, de az már pár éve volt és azóta másképp állok a dolgokhoz. Viszont a gond a haverom szerint az, hogy túl kedves vagyok és figyelmes, ezért nem sikerül a dolog. Azt ajánlotta, hogy legyek egy kicsit bunkó és lekezelő és akkor könnyebb lesz. Szóval tanácsokat szeretnék, elsősorban fiúktól, akik ugyanígy voltak mint én :) Magabiztossággal nincs problémám, és annyira csúnya sem vagyok.. anyukám szerint :D2013. márc. 30. 18:40
11/35 A kérdező kommentje:
9 . Köszi a tippet, olvasgatom és elég érdekes :)
2013. márc. 30. 18:52
12/35 anonim válasza:
ne bunkó legyél hanem határozott,így max pofonokat kaphatsz,és jó pár csajt megbántasz
13/35 anonim válasza:
persze hogy nem rossz dolog megsérteni egy lány önbecsülését,sz*rni rá ha esetleg utána értéktelennek érezné magát
14/35 anonim válasza:
Hát a kérdésből ítélve már sikerült is xd (Y)
15/35 A kérdező kommentje:
14-es nézd el nekem, ma kezdtem ;)
2013. márc. 30. 18:59
16/35 anonim válasza:
"Le merem fogadni, az első 4 kommentelő csaj volt :D"
Mennyiben akarsz fogadni? Egy kis plusz pénz mindig jól jön.
17/35 A kérdező kommentje:
Tehát a lényeg, hogy én nem ilyen nagyképűen akarok bunkózni, nem sértegetni akarom a lányokat - eszemben sincs-. Egyszerűen ezt a kedves és figyelmes stílust már meguntam, nem volt sok eredménye. - Ja, van pár lány barátom... De jó nekem :) -
2013. márc. 30. 19:02
18/35 anonim válasza:
Nézd meg a Torrente című filmet és próbáld meg ellesni a módszereit.
19/35 anonim válasza:
Szerintem mindegy, hogy férfiról vagy nőről van szó, az, ha kapásból kiadod magad és körülugrálod a másikat, nagyon zavaró dolog.
Én szeretem megismerni az embereket, de nem tudok beszélgetni úgy, ha valaki rögtön kitálal magáról mindent. Elvész a megismerés öröme.
Nem tudom, milyen csajt képzeltél el, de mérget vehetsz arra, hogy egy normálisnak bunkózva, nagyképűen nem fogsz bejönni. Azért mondom, mert számtalan leégést láttam már élőben, mikor nyaranta pultosként dolgoztam különböző szórakozóhelyeken.
20/35 A kérdező kommentje:
Nem igazán erről van szó, de azért köszi a kommented :)
2013. márc. 30. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!