Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyennel még nem találkoztam. Mi tévő legyek?
Budapest mellett élek egy községben. Minden nap busszal járok oda vissza. Feltűnt kb 3 hónapja a buszon egy pasi azóta szinte mindig vagy oda vagy visszafele látom. Nagyon jól néz ki láthatólag sok lánynak bejön. Kb 185-190 magas sportos alkat, sötét haj zöld szem. A probléma az, hogy leül zenét hallgat vagy olvas és a tájon kívül senkire sem néz. Mintha észre sem akarná venni, hogy tetszik.
Pedig nem csak nekem tetszik. Biztos, hogy nem b*uzi mert a telefonján múltkor láttam, hogy valamelyik akciófilmbeli csaj van kirakva. A baj az, hogy nem beszélget senkivel. Egy két volt orsztálytársával ha összefut akkor vigyorog meg beszélget és kész.
Hogyan lehetne rávenni, hogy nézelődjön is és ne csak a tájban...egyébként 26 éves...szóval nem értem ezt a hozzáállást..
attól, hogy modell alkat vagy szerinted automatikusan tetszel neki? :D nem ugrik ám mindenki a gebékre
egyébként meg sok ember olvas/zenét hallgat/nézelődik utazás közben, és igen, lehet van barátnője, vagy csak nem tetszik neki senki a buszról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!