Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ilyen egy lány? Még soha nem találkoztam ilyennel. Hogyan probáljam megközelíteni?
Már régen felfigyeltem a középsuliban egy lányra. Olyan kis pici,csinos,aranyos,meg szép de mégis olyan megközelíthetetlennek tűnik.Első látásra átlagosnak tűnik,de valamiért mégsem. Van mikor úgy beolvad a tömegbe,hogy még én se veszem észre. De van mikor úgy kitűnik a tömegből,hogy mindenki pillanatok alatt felfigyel rá.Nem olyan mint a mai lányok többsége,nem jár kihívó ruhákban,és nincs agyonsminkelve. Valami megfogott benne,de még igazán én sem tudom,hogy mi.. Volt pár olyan helyzet a suliban,mikor mondhatjuk úgyis,hogy szemeztünk.De volt mikor úgy tűnt mintha azt nézte volna,hogy én miért nézek rá.:D Ma valamiért a suliban volt.Én meg elkísértem az egyik haverom aki most lesz 9.-es persze,hogy összefutottunk. Majdnem megszólítottam,de ott,volt az anyja is.
Ti hogyan próbálnátok a közelébe férkőzni? Amikor a suliban oda akartam menni hozzá mint aki megérezte.. Rögtön eltűnt.Suli után is úgy elszokott tünni,hogy az hihetetlen. Azt meg nem tudom,hol lakik. Változóan ér be a suliba,van mikor 7:10-re vagy 7:15-re vagy 7:30-re vagy 7:40-re..
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!