Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közelítsem meg? Van egy lány a munkahelyemen aki iszonyatosan tetszik! Egy a bökkenő, hogy 4 évvel idősebb nálam. Hogy tudnám megközelíteni, tudtára adni azt, hogy tetszik nekem és kapcsolatot teremteni? Minden cikis dolog nélkül!
Szerintem akkor se felejtsd el, ha 16 vagy ;)
Én is annyi idős vagyok, és abár nem 20, hanem 19 éves barátnőm van, nagyon szeretjük egymást. :)
"Hogy tudnám megközelíteni, tudtára adni azt, hogy tetszik nekem és kapcsolatot teremteni?"
Ugyanúgy, mint bárki mást.
" Egy a bökkenő, hogy 4 évvel idősebb nálam."
Mitől bökkenő? Minden szempontból jobb egy 24 éves nő pl. egy 16 éves hülye csitrinél.
"De a csajok nem csípik a fiatalabb pasikat..."
Kevesebb buta elméletet gyárts, többet élj.
Egy dolog van, amit tényszerűen "nem csípnek" a nők: a rinyálás.
"meg teljesen elmegy a bátorságom amikor meglátom :$ :SSS Valahogy össze kéne szednem magam "
Ne izgulj, nem látszik rajtad, hogy félsz. A legtöbb félénk férfiról a nők azt hiszik, hogy hűvösen távolságtartó. Gyakran buknak is ezekre a férfiakra, merő tévedésből.
A lényeg, hogy ne legyél idétlen, tehát ne kezdjél szerelmi vallomásokat tenni meg ilyesmik. Szép lassan, természetesen, lazán próbálj közeledni hozzá. Úgyis észreveszed, ha ő is vevő erre.
"De a csajok nem csípik a fiatalabb pasikat..."
Kevesebb buta elméletet gyárts, többet élj.
Ez nem buta elmélet, hanem a rideg valóság. Ha a fiú, akár egy évvel is fiatalabb, az a kapcsolat csak a legritkább esetben szokott működni.
"Ha a fiú, akár egy évvel is fiatalabb, az a kapcsolat csak a legritkább esetben szokott működni."
Mit jelent itt a "működni"? Szerintem nem házasodni akar a 20 éves kérdező (arra tényleg nem megfelelő választás egy 24 éves nő a számára), hanem párkapcsolatot akar (amire ideális a 4-5 évvel idősebb nő egy 20 éves ffi számára).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!