Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak barátság ez? A munkahelyemen van 1 lány akivel nagyon jól kijövünk. Hol én, hol ő hívja fel a másikat. Baráti viszony már kialakult, sokat ökörködünk.
Máskor nagyon jó őszinte beszélgetést folytatunk.
Olykor-olykor hozzám bújik , megsimizzük egymást.Állítja senki nem tetszik neki a munkahelyén de vágyik már1 srácra.
Nagyon tetszik és vonzódom hozzá.Szeretnék többet tőle.
Akkor meg? Hívd el randizni! Nem értem, hol itt a gond...
De ne ilyen "álcázott módon" hanem kerek perec, hogy tudja mit akarsz. A nők szeretik a határozottságot.
20L
utolsó hagyjad már :D
hát figy szerintem megér annyit h megpróbáld gondold végig ,milyn sz.r lett vna ha nem próbálod meg és akor csak hülyének néz a csaj, szval inkább hívd el vhova kajolni vmi finomat vagy akárhova.
Lelki felkarolóim legyetek szívesek nemet és kort írni.
KÖSZÖNTEM
szerintem ha simizik meg hozzad bujik az csak jelent valamit .az ember nem megy simulni csak ugy egy haverjahoz vagy ismerosehez csak ha van valami mogotte . ilyen helyzetbe voltam en is es kiderult hogy akart valamit a csaj tolem csak ez nem volt kolcsonos.szerintem probald meg . ha viszont tevedek akor kinos lessz egy darabig de az is el felejtodik.idovel talalnak mast amin csacsogni lehet .
Udv : tomy
21/f
Szerintem meg le ne rohand! értem ez alatt, hogy konkrétan randira hívod (ezzel a szóval). A barátságot is lehet szeretni! és ha nincs több? elrontanád egy lerohanással? szerintem ne.
Viszont azért menj is utána a dolognak, de csak fokozatosan, finoman olyan lépésekkel amit lehet érteni barátinak is. Nem tudom milyen közös munkán kívüli programjaitok szoktak lenni, próbálj meg előre lépni de csak piciket. Ha eddig pl. a max, hogy büfébe jártatok együtt, akkor ne gyertyafényes kiöltözős vacsorára hívd:) hanem pl. hazafele egy mekire/kínaira/fagyira akármi. Fokozatosan, amit ha nem akar semmit nem vesz tolakodásnak ha akarna többet akkor örülni fog neki. ÉS persze figyeld a jeleket közben, ha lép előre ő is, megint léphetsz te is, ha visszalép vagy stagnál akkor ne lép tovább, de tartsd a szintet :)
_SZERINTEM_ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!