Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet fiú-lány barátság szerelem nélkül?
Úgy értem, hogy sem a fiú sem a lány nem szeretne többet barátságnál, és ehhez tartják is magukat.
19/L
Elsö válaszoló látszik, hogy mennyire naiv vagy :)
Ilyen nem létezik, hogy az egyik fél se vonzódjon kicsit se a másikhoz... Eleve ha valaki nem tetszik neked külsöre azzal össze se barátkozol...
Lehet itt palástolni a dolgokat amennyire akarja a két fél, nem bevallani egymásnak, de ettöl még ott van az a plusz.
azt mondjak sokan,h letezik. de lehet,h egyik fel csak ugy szineszkedi,h nem szereti jobban a,mint baratot..
en igy voltam par napja. volt(van) egy fiubaratom,akivel idonkent programokra megyunk,mozi(de a tesojaval egyutt) vagy ilyen fesztival...
hat ez volt egyik nap,h picit becsittentettem és megkerdeztem a haveromtol,h tetszek e neki. ő mondta h igen.aztan aztis megkerdeztem,h szeret e,mondja igen. kerdeztem h szerelemmel tudna -e szeretni. mondja igen....hat de ő olyan aranyos volt meg minden és vhogy beleszerettem enis,mondtam,h én nagyon szeretem,meg h nemondja mar ezeket,mert meg beleszeretek.... aztan azota (par napja) nem talalkoztunk,de asszem ennek a nagy baratsagnak annyi:/
mert hat ugy nem lehet leirni pontosan,h milyen volt igy errol beszelni,meg ilyek...szerintem mind2en zavarba lennenk ezutan...:(( kar volt ezt az egeszet
hogyne létezzne.
és aki aztirta h ha valakinek nem tetszik a külseje azzal össze sem barátkozol.. nem a küldő a minden. attól a belsője lehet mintaértékü..
jóó, énsem állnék össze egy csunya pasival. de barátnak igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!