Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » S. O. S. Ez barátság vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S. Ez barátság vagy szerelem?

Figyelt kérdés

Több éve ismerek egy fiút, egy városban lakunk.

Eddig soha nem voltunk beszélő viszonyban neki barátnője volt nekem pedig barátom.

Az elmúlt napokban mindennap beszélünk.

Azt mondja nagyon szimpatikus vagyok neki és hogy aranyos vagyok, nekem is ő, de ő kihangsúlyozta többször is hogy csak barátkozni haverkodni szeretne.

Voltak mondatai amikor megdicsérte az alakomat, és beszélt hogy ő mennyi mindent tud rólam szóval sorolt fel dolgokat.

El van ragadtatva hogy mennyire jól érzi magát a társaságomban.

Én pedig nem tudom hogy mit akarhat.

Egy ismerősöm szerint nem akar ajtóstól rontani a házba.Hát kitudja....Annyira szeretnék már boldog lenni.

18/L vagyok ő pedig 20éves

2011. jún. 8. 23:31
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem meleg
2011. jún. 8. 23:32
 2/9 anonim ***** válasza:

Megsúgom nem egy párkapcsolattól leszel boldog. A boldog kapcsolat a boldog belső lelki állapot MELLÉKTERMÉKE. Nem pedig a kapcsolat okozza a boldogságot. Jó ne higyj nekem.

Egyébként én is vagyok ilyen szituban több lánnyal. (Mármint jól érzem magam velük, és el is mondom nekik hogy mit szeretek bennük). Szal még ismerkedj csak vele, őszinte beszélgetések csodákra képesek.

2011. jún. 8. 23:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Tetszel neki egyértelmű. Ne izgulj, hamarosan össze fogtok gabalyodni.
2011. jún. 8. 23:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Türelem és kitartás
2011. jún. 8. 23:40
 5/9 A kérdező kommentje:

Akkor úgy érzem hogy egy szerelemmel teljes lehetne a boldogságom :)

tisztában vagyok hogy nem a szerelem okozza a boldogságot hanem más...de nekem már csak ez hiányzik hogy valaki megöleljen szeressen és én is őt.

Nekem nagyon szimpatikus, remélem tényleg összegabalyodunk már ha később is ennyire jól kijövünk és ő is máshogy érezz majd.

2011. jún. 8. 23:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Ja és a barátnőm azt mondta hogy lehet azt hiszi a srác hogy nekem nem tetszik vagy akármi és ezért köntörfalaz.
2011. jún. 8. 23:41
 7/9 MaXXeGee ***** válasza:
Minden pont az aminek látni akarod, vagy aminek mutatják neked ... Ha te attól leszel boldog.. akkor azt szerezd meg, ha mástól, akkor mást, feleslegesen túlkomplikálod. A nyílt egyenes kommunikáció minden félreértést kiküszöböl ... :) Vagy ha a párnát szorongatva álmodozni jobb, akkor meg remélem bírod a csalódásokat :)(mert az is benne van a pakliban)
2011. jún. 9. 00:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Sztem szeret.
2011. jún. 21. 17:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Biztos hogy meleg..... kurjál mással
2011. jún. 21. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!