Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezhet fiú-lány barátság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet fiú-lány barátság szerelem nélkül?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy sem a fiú sem a lány nem szeretne többet barátságnál, és ehhez tartják is magukat.

19/L

2011. aug. 17. 13:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nekem is van egy nagyon jó fiú barátom, bár a kapcsolatunk nem barátságnak indult, mégis az lett belőle. Nagyon jól elvagyunk egymással, sok közös programunk van. Az utóbbi időben azonban eltávolodtunk egymástól, de az okát sajnos nem tudom. Én szeretném, ha megint úgy lenne, mint régen, de hát úgy tűnik ő nem szeretné nagyon. :S
2011. aug. 17. 13:44
 12/18 anonim ***** válasza:
70%
Nem, előbb utóbb mindig valamelyik fél kicsit jobban érdeklődik a másik iránt, szal nincs csak rövid ideig.
2011. aug. 17. 14:12
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem simán lehetséges és nem is olyan ritka, mint sokan hiszik.
2011. aug. 17. 14:35
 14/18 anonim ***** válasza:
76%
ma 13:39: A haverok nem egyenlök a barátokkal. :)
2011. aug. 17. 15:16
 15/18 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk a srácnak tetszettem, de barátság lett belőle. Már 10 éve ennek. Szerintem már csak barátok vagyunk és az érzelmek , eme gondolatok ha meg is fordulnak a fejünkben, max kíváncsiság, de nem megyünk bele. Na meg már nem is találkozunk olyan sokat, mint annak idején.
2011. aug. 17. 16:44
 16/18 Cody78 ***** válasza:
Létezik. Van nekem egy csajbarátom és egy bizonyos dologban ütközik a nézetünk. Ez nálam már válóok lenne, amúgy nagyon jól kijövünk. Más kérdés, hogy beakasztanék bármikor ha hagyná magát...
2011. aug. 17. 17:22
 17/18 anonim ***** válasza:

igen van!! Bár sok szerelemmel végződik.

Vagy csak alkalmi szex lesz belőle.

Velem is megtörtént már az utóbbi

2011. aug. 17. 23:07
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem..vagyis én ezt tapasztaltam :/

Régebben volt egy nagyon jó fiúbarátom...bár néha éreztem h talán ő nem úgy néz rám nem lett belőle semmi megmaradtunk barátoknak (én egyáltalán nem vonzódtam hozzá)...erre nemsokára összejött egy másik csajjal...és én most olyan halálosan féltékeny vagyok rá hogy el se hiszem ://

Főleg azért bosszant ez az egész mert a csaj is észrevette h már nem teljesen barátszinten vagyunk h elkezdett féltékenykedni rám, ezzel teljesen kikészítette a barátomat aki jobbnak látta ha nem is találkozunk...teljesen megromlott a viszonyunk :'(

Talán én rontottam el h nem vettem észre időben...:(

De azért szurkolok nektek :)

15/L

2011. aug. 17. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!