Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szólítsam le? Van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsam le? Van egy lány a környékemen, amikor a kutyámat sétáltatom gyakran látom és nagyon tetszik! Kinőttem már ebből a félelemből de őt nem merem megközelíteni, megszólítani. Hogyan tudnám?

Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 15:47
 1/5 Szupermókus ***** válasza:
Vagy bátorságot veszel végre magadon és leszólítod ... vagy uszítsd rá morzsit :)
2011. márc. 2. 15:50
 2/5 anonim ***** válasza:
És mit csinál amikor látod? Kérdezd meg tőle h nem tudja hol van xy hely,h jutsz el oda:D
2011. márc. 2. 16:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Szokott nézegetni felém :D az hogy odaengedem a kutyám az nemrossz ötlet :D csak Staffi-Boxer keverék és féleg h megilyed :D :D köszi a válaszokat :)
2011. márc. 3. 10:11
 4/5 A kérdező kommentje:

*félek hogy megilyed :D

jolvan kipróbálom valamelyiket :D köszönöm

2011. márc. 3. 10:12
 5/5 Katy123789 válasza:
Jajj a staffi-boxer keverékeket de bírom *-* Pl. én lány vagyok, és én imádom őket.:D Nem ijedek meg..:) Bátyómnak is van egy staffija..:D Szóval lehet h a csaj is meglenne vele..:P de sztem próbáld ki azt is h arra fele sétálsz ahol látni szoktad, nézzd meg hogyan reagál rá.. vidd el melette a kutyát.. Ha nem ijed meg, nem ugrik fére, nincs problem..:D Ha mondjuk ő is kutyával van vagy valami, kérd meg h menjetek el együtt.. :) Sok sikert! Számolj be hogyan sikeredett..:PP
2012. okt. 1. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!