Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedjek úgy lányokkal, hogy ne legyek csak barát, mert ebből már elegem van?
Szoval én egy átlagos 21 éves fősulis srác vagyok. Ha tetszik egy lány, mindig az van, hogy legyünk barátok, vagy még csak nem is mondtam semmi olyat, neki más tetszik(ez a leggyakoribb). Mondták már aranyos vagyok édi, meg nem nézek ki rosszul, de akkor mit rontok el-mellesleg aki ezt mondta, mondom elhívom moziba, erre ő hozzáteszi, oda inkább ne menjünk mert az olyan randi szagú... akkor most ez egy WTF-.-?Túl sokáig húzom, és a végén már nem veszik komolyan vagy mi?Tény hogy szeretek hülyéskedni,de lehet néha túlzásba viszem, tehát erre rájöttem már, hogy vissza kell fognom magam, de nehezen megy. Vagy csak egyszerűen eddig nem jó helyen tapogatóztam? Jó élőben először nem vagyok nagy dumás, de ha már ismerek valakit, akkor jön belőlem a szöveg legyen akármi jó csaj, csak a kezdetek nehezek:(
Másik, ugye nehezen megy a dolog legalább lány ismerősök nélkül. Mondjatok már nekem ötleteket mit kéne csinálni, hogy legalább megismerjek jó pár lányt. Vagy lányok, ha valami idegen odamenne hozzátok, és mondjuk 5-10 percet beszélgetne veletek és elhívna valahova esetleg elmennétek vele? Mittudom mint a filmekben meglátják egymást kis susmus aztán nem lenne kedved meginni egy kávét holnap ... igy gondoltam, erre mit mondanátok, ha mondjuk elsőre nem teljesen bejövős a srác, vagy ha bejön?
Tudom hogy kicsit hosszú lett, de most elég rossz passzban vagyok, muszáj volt valahogy kiadnom.
21F
hát, én is igy vagyok vele, ha gondolod írj levelet:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!