Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy ismerkedjek úgy lányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedjek úgy lányokkal, hogy ne legyek csak barát, mert ebből már elegem van?

Figyelt kérdés

Szoval én egy átlagos 21 éves fősulis srác vagyok. Ha tetszik egy lány, mindig az van, hogy legyünk barátok, vagy még csak nem is mondtam semmi olyat, neki más tetszik(ez a leggyakoribb). Mondták már aranyos vagyok édi, meg nem nézek ki rosszul, de akkor mit rontok el-mellesleg aki ezt mondta, mondom elhívom moziba, erre ő hozzáteszi, oda inkább ne menjünk mert az olyan randi szagú... akkor most ez egy WTF-.-?Túl sokáig húzom, és a végén már nem veszik komolyan vagy mi?Tény hogy szeretek hülyéskedni,de lehet néha túlzásba viszem, tehát erre rájöttem már, hogy vissza kell fognom magam, de nehezen megy. Vagy csak egyszerűen eddig nem jó helyen tapogatóztam? Jó élőben először nem vagyok nagy dumás, de ha már ismerek valakit, akkor jön belőlem a szöveg legyen akármi jó csaj, csak a kezdetek nehezek:(

Másik, ugye nehezen megy a dolog legalább lány ismerősök nélkül. Mondjatok már nekem ötleteket mit kéne csinálni, hogy legalább megismerjek jó pár lányt. Vagy lányok, ha valami idegen odamenne hozzátok, és mondjuk 5-10 percet beszélgetne veletek és elhívna valahova esetleg elmennétek vele? Mittudom mint a filmekben meglátják egymást kis susmus aztán nem lenne kedved meginni egy kávét holnap ... igy gondoltam, erre mit mondanátok, ha mondjuk elsőre nem teljesen bejövős a srác, vagy ha bejön?

Tudom hogy kicsit hosszú lett, de most elég rossz passzban vagyok, muszáj volt valahogy kiadnom.

21F

2011. márc. 13. 16:20
 1/9 anonim ***** válasza:

hát, én is igy vagyok vele, ha gondolod írj levelet:)

18/L

2011. márc. 13. 16:26
 2/9 anonim ***** válasza:
bocs, hogy offollak de erre én is kíváncsi vagyok. jó kérdés!
2011. márc. 13. 16:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne hidd azt, hogy ha egy lánnyal megismerkedsz, az rögtön szerelmes lesz beléd. HA azt mondja, hogy csak barátságot, azt azért mondja, mert nem érez szerelmet. Menjen bele fejjel csak egy kapcsolatba úgy, hogy nem is szereti a fiút? Ezt te sem akarhatod.
2011. márc. 13. 16:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Mert te tán rögtön szerelmes vagy ha el akarsz valakit hívni valahova?
2011. márc. 13. 17:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen. Erre a válasz: Igen. A mostani barátommal ( aki remélem mindig is az lesz) 13 évesen ismerkedtem meg. Azóta vagyunk együtt. Az első 10 percben már tudtam, hogy ő az, aki nélkül...
2011. márc. 13. 17:37
 6/9 anonim ***** válasza:
szerintem gyorsan csinálod. én szólítottam le utcán egy lányt, igaz láttam már napok óta hogy mindig keresi a tekintetemet, egyszer elkaptam, utána már nagyon nagyon nézegetett hátra. Szóval jel nélkül én se kezdeményeztem volna. Beszélgettünk egy 20-30 percet, majd a végén elkértem a telefonszámát. Telefonon kerestem, igaz sajnos semmi nem lett belőle, mert aznap megkerestem köz. oldalon, és láttam hogy van barátja, de tanulságnak jó volt, hogy hogy kezdtem a megszólítást, és miket mondtam és milyen gördülékenyen ment egy vadidegennel. Még én is meglepődtem :)) Élőben ismerkedést én jobban tolerálom, eddig mindig olyanokat szúrtam ki, akinek volt valakijük, és sajnos nem kibúvóként mondták, mert utólag kiderült hogy tényleg volt... Most találtam egy másik lányt, ő egyedülálló, és nagyon gördülékenyen haladunk vele hála istennek, nagyon úgy tűnik lehet belőle valami. :)) 19F
2011. márc. 13. 18:04
 7/9 ekeke ***** válasza:
Kihasználják, hogy aranyos vagy, kedves minden "ellenszolgáltatás" nélkül, ingyenes szórakoztatógép. Legyél barátjuk, de szard le őket. Majd ha egy nő akar valamit, úgyis lépni fog, vagy hagyja, hogy lépj.
2011. ápr. 2. 23:33
 8/9 anonim válasza:
szerintem tegyél fel képet és itt is találhatsz
2012. márc. 18. 15:15
 9/9 anonim válasza:
szerintem aki megteszszik vedd fel vele valahogy a kapcsolatot és amikor már nagyon joba vagytok csokold meg!!!
2012. márc. 18. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!