Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek domináns vele szembe megint?
Na most lassan 10 hónapja vagyok együtt 1 lánnyal, szeretjük egymást volt 1 kis összeveszés és szakítottam vele, de aztán másnap visszajött hozzám szóval nem volt hosszú idő :D
mégis most úgy érzem hogy kicsit vesztettem a dominanciámból, olyan a helyzet hogy most kicsit k*ssba kell maradnom ha nekem nem tetszik valami :D de ha választás elé állítom hogy vagy megbeszéljük vagy elmehet a p*csába, akkor nyavajog meg nem akar elhagyni. de beszélgetni mostanában nem tudok vele felnőtt módjára mert kicsit gyerekes, lehet megviselte az a pár nap. így trükkökhöz kell folyamodnom hogy vissza nyerjem a dominanciámat és ne legyek papucs :D valami segítség? (remélem valaki megérti amit mondok)
úrist'n....
szerelmes a lelkem, te meg leszarod..grat :D
I. Fogj egy lapátot.
II. Menj ki a kertbe.
III/a Vágd fejbe a lányt lapáttal, ásd el. Többet nem beszél vissza.
III/b (én ezt javaslom) Áss ki egy gödröt, feküdj bele és kérd meg egy haverodat hogy ásson el téged.
Ha már ilyen hülyeségeket kérdezel.
Üdvözletem
köszi a válaszokat! :D
megoldottam a problémát magamnak, most már rendesen működik a kapcsolatunk, az alábbi válaszok nem voltak hasznosak sajnálom, az első azért értette miről beszélek, köszönöm neki (Y). de mit is várjak ilyen oldaltól ahol csak papucs hős szerelmes nerdek próbálnak trollkodni, de nem baj tanultam ebből :'DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!